Urheilu Mehiläisen ja mobiilivideopalvelu Gamesaverin yhteistyö tuo terveyssisällöt osaksi junioriurheilua

Urheilu Mehiläisen ja Gamesaverin yhteistyö tuo Urheilu Mehiläisen asiantuntijat mukaan mobiilivideopalvelun studiolähetyksiin.

Gamesaver on Striim Group Oy:n kehittämä uusi junioriurheiluun keskittynyt mobiilivideopalvelu, jonka avulla joukkueet voivat kuvata omat pelinsä ja fanit katsoa ne livenä tai jälkilähetyksenä. Seuraajat voivat myös halutessaan osallistua peleihin aktiivisesti virtuaalisia kannustimia käyttämällä. Live-pelien lisäksi palvelusta löytyy kattavasti viikoittaista Gamesaver Studio -sisältöä.

Urheilu Mehiläisen ja Gamesaverin nyt alkava yhteistyö tuo Urheilu Mehiläisen asiantuntijat mukaan Gamesaverin studiolähetyksiin. Lääkärit, fysioterapeutit ja muut asiantuntijat keskustelevat studiolähetyksissä urheiluun liittyvistä aiheista, jotka puhuttelevat niin urheilevia junioreita kuin myös heidän vanhempiaan ja valmentajiaan.

- Urheilu Mehiläinen tekee yhteistyötä yli 200 seuran kanssa ympäri Suomea ja haluamme olla tukemassa seuroja tarjoamalla laadukasta asiantuntijasisältöä Gamesaver-palvelussa. On hienoa, että junioreille tärkeillä henkilöillä ja sidosryhmillä on välimatkasta riippumatta mahdollisuus päästä seuraamaan heidän pelejään palvelun kautta, toteaa markkinointipäällikkö Mirella Girs Urheilu Mehiläisestä.

Studiokeskusteluissa tarjotaan esimerkiksi opastusta esimerkiksi alkulämmittelyyn, liikuntavammojen ennaltaehkäisyyn, vammojen hoitoon ja kuntoutukseen.

- Esittelemme myös Urheilu Mehiläisen omia yhteistyöurheilijoita ja pääsemme kuulemaan, miten he pitävät huolta mm. riittävästä unesta ja palautumisesta, oikeanlaisesta ravinnosta ja tasapainosta urheilun ja koulunkäynnin välillä, Girs sanoo.

- Olemme erittäin iloisia yhteistyöstä Urheilu Mehiläisen kanssa, sillä yhdessä voimme tukea ja kehittää suomalaisia junioriurheilijoita ja heidän taustajoukkojaan uudella ja mielenkiintoisella tavalla, toteaa Vellu Maurola, Gamesaverin perustaja ja toimitusjohtaja.

Nyt seurattavina lajeina Gamesaverissä ovat jääkiekon, salibandyn ja lentopallon juniorisarjat – ja lisää lajeja on luvassa. Gamesaver on junioriurheilun videomedia, jonka omistajia ovat lukuisat suomalaiset NHL- ja KHL-tähdet. Gamesaver-sovelluksen voi ladata maksutta, mutta pelien katsominen on maksullista.


Uutinen julkaistu 30.9.2019