Urheilu Mehiläisellä 5 kummiurheilijaa alppi- ja freestylemaajoukkueessa

Urheilu Mehiläinen on Suomen alppi- ja freestylemaajoukkueen virallinen pääyhteistyökumppani. Pääyhteistyökumppanuuden myötä alppi- ja freestylemaajoukkueissa laskee Urheilu Mehiläisen kummiurheilijaa: Erika Pykäläinen, Samu Torsti, Santeri Kiiveri, Anni Kärävä ja Jimi Salonen.

​Kokonaisvaltainen terveys, urheiluvammojen ennaltaehkäisy sekä terveet treeni- ja kisapäivät ovat tärkeä osa kilpaurheilijan menestyksen perustaa. Urheilu Mehiläinen haluaa olla mukana tukemassa nuorten matkaa, kilpaurheilua sekä samalla lisätä tietoisuutta aktiivisesti urheilua harrastavien kokonaisvaltaiseen terveyteen ja urheiluvammojen ennaltaehkäisyyn liittyvistä teemoista. Tulet tapaamaan Urheilu Mehiläisen kummiurheilijat Mehiläisen kanavissa säännöllisesti kauden 2018-2019 aikana.

Tutustu kummiurheilijoihin ja heidän ajatuksiinsa terveydestä ja urheiluvammojen ennaltaehkäisystä:

Alppihiihto

Santeri Kiiveri, 18, Paramaajoukkue
(Kuvassa oikealla)

"Terveys on tosi tärkeä asia urheilijan elämässä. Ylläpidän terveyttä muun muassa syömällä perusterveellistä ruokaa ja menemällä ajoissa nukkumaan. Urheiluvammojen ennaltaehkäisyssä tärkeää on lihashuolto ja se, että voimat on hyvällä tasolla. Urheilu Mehiläinen on todella tärkeä yhteistyökumppani meille, sitä kautta saadaan hyvä kokonaisvaltainen tuki."

Erika Pykäläinen, 17, B-maajoukkue
(Kuvassa keskellä)

"Terveys on työkalu, josta pitää pitää hyvää huolta. Itse nukun hyvin, katson että ravinto on terveellistä ja riittävää ja kuuntelen omaa kroppaani. Tällöin jaksaa treenata, mieli on virkeä ja treenistä palautuu hyvin. Itse rentoudun esimerkiksi TV-sarjojen ja musiikin avulla."

Freestyle

Jimi Salonen, 24, A-maajoukkue
(Kuvassa vasemmalla)

"Kumparelasku on kuluttava laji ja terveys merkkaa minulle paljon. Pyrin välttämään urheiluvammoja treenaamalla oikealla lailla. Tässä käytän apuna fysioterapeutteja. Vapaapäivinä rentouttaa parhaiten leikit lapsen kanssa."

Lisäksi Urheilu Mehiläisen kummiurheilijoihin kuuluvat Samu Torsti, 27, alppihiihdon A-maajoukkueesta sekä Anni Kärävä, 18, freestylehiihdon A-maajoukkueesta.


Uutinen julkaistu 16.11.2018