Urheilu Mehiläinen jatkaa alppi- ja freestylemaajoukkueiden pääyhteistyökumppanina

Urheilu Mehiläisen ja Suomen alppi- ja freestylemaajoukkueiden yhteistyö jatkuu kaudella 2019-2020. Yhteistyön tavoitteena on myös jatkossa urheilijoiden kokonaisvaltaisen terveyden ylläpito, terveiden treenipäivien maksimointi ja urheiluvammojen ennaltaehkäisy.

Urheilu Mehiläinen tuo myös alkavalla kaudella vahvan lääketieteellisen osaamisensa sekä kattavat palvelut Suomen alppi- ja freestylemaajoukkueiden tueksi.

- Olemme olleet tyytyväisiä yhteistyöhön joukkueiden kanssa. Yhteistyö on mahdollistanut ennaltaehkäisevien terveysteemojen painottamisen muun muassa testien ja harjoitteiden kautta urheilijoiden kanssa. Tarvittaessa olemme tarjonneet urheilijoille myös leikkaushoitoa ja kuntoutukseen liittyvää asiantuntemusta. On hienoa jatkaa nuorten lahjakkaiden urheilijoiden taustajoukoissa matkaa kohti maailman huippua, toteaa Ove Uljas, Mehiläisen markkinoinnista, viestinnästä ja asiakaskokemuksesta vastaava johtaja.

- Mehiläisen yhteistyön kautta olemme saaneet joukkueille huippu-urheilukumppanin, joka jakaa kanssamme kunnianhimoisen tavoitteen olla paras lajissamme. Me molemmat haluamme oppia ja kehittyä, se on tärkeää. Meille yhteistyössä kaikki huippu-urheilun vaatimat terveyden osa-alueet - ennaltaehkäisy, suorituskyvyn optimointi ja traumanhoito - on huomioitu ja niitä pyritään kehittämään. Yhteistyö on myös hyvin konkreettista - Mehiläisen osaajat ovat mukana urheilijoiden arjessa kotona ja maailmalla. Tulevalla kaudella tulemme viemään yhteistä tekemistä yhä ammattimaisemmaksi ja kokonaisvaltaisemmaksi, sanoo Iiro Kaukoniemi, Ski Sport Finlandin toimitusjohtaja.

Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri, LL Sikri Tukiainen jatkaa joukkueiden vastuulääkärinä. Tukiaisen lisäksi joukkueiden Urheilu Mehiläisen lääketieteellisessä tiimissä ovat mukana LL, liikuntalääketieteeseen erikoistuva Riina Komonen sekä fysioterapeutit Jesse Talikka ja Sami Kiiski. Myös muut Mehiläisen asiantuntijat valtakunnallisesti eri toimipisteissä sekä OmaMehiläinen-mobiilisovelluksen Digiklinikka palvelevat urheilijoita.


Uutinen julkaistu 30.8.2019