Urheilu Mehiläinen ja olympiavoittaja Iivo Niskanen jatkavat menestyksekästä yhteistyötä

Maastohiihdon maailmanmestari ja olympiavoittaja Iivo Niskanen jatkaa Urheilu Mehiläisen yhteistyöurheilijana tulevalla kaudella 2019-2020. Urheilu Mehiläisen tavoitteena on tulevaisuudessakin taata hiihtäjälle mahdollisimman paljon terveitä treenipäiviä sekä menestystä kisaladuilla.

Urheilu Mehiläinen tarjoaa myös tulevalle kaudelle kattavan ja laajan lääketieteellisen osaamaisen Iivo Niskasen tueksi. Niskasen apuna pitkällä maailmancup-kaudella on Urheilu Mehiläisen huippuluokan lääketieteellinen tiimi, jossa on asiantuntijoita ortopedian erikoislääkäristä fysioterapeuttiin.

- Huippu-urheilijana terveys on minulle kaiken perusta. Yhteistyö Urheilu Mehiläisen kanssa on antanut loistavan moniammatillisen asiantuntijaryhmän ja sitä kautta uusia välineitä ylläpitää terveyttä ja ennaltaehkäistä riskitekijöitä. On tärkeää, että apu on aina puhelinsoiton päässä ja olen tilannut jopa leiriltä ajan verikokeisiin OmaMehiläinen-mobiilisovelluksella. Verikokeita otatin viime kaudella useamman kerran vuoden aikana, jotta vältyin yllätyksiltä, Iivo Niskanen kertoo.

- Tulevana talvena päätavoitteeni on pärjätä kokonaismaailmancupissa. Tulen kilpailemaan selvästi enemmän kuin koskaan aiemmin. Jotta pystyn haastamaan itseni uusilla tavoitteilla, on erittäin tärkeää, että myös yhteistyö Urheilu Mehiläisen kanssa jatkuu, Niskanen pohtii jatkoa.

Urheilu Mehiläisen tavoitteena on yhteistyössä sekä tukea kilpaurheilijaa uransa huipulla että lisätä kaikkien tavoitteellisesti liikkuvien tietoisuutta kokonaisvaltaisesta terveydestä ja hyvinvoinnista.

- Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön yhden maailman tämän hetken menestyneimmän hiihtäjän kanssa. On hienoa olla tukemassa päämäärätietoista harjoittelua ja Iivon kokonaisvaltaista hyvinvointia, toteaa Mehiläisen markkinoinnista, viestinnästä ja asiakaskokemuksesta vastaava johtaja Ove Uljas.

Iivo Niskasen tiimissä jatkavat ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri, LL Tero Yli-Kyyny, liikuntatieteeseen erikoistuva lääkäri Mira Tuovinen, fysioterapeutti Teemu Leppämäki sekä hammaslääkäri Jaana Mustonen. Myös muut Mehiläisen asiantuntijat valtakunnallisesti eri toimipisteissä sekä OmaMehiläisen Digiklinikka palvelevat iivo Niskasta sekä kaikkia aktiivisesti liikkuvia.


Uutinen julkaistu 17.9.2019