Työterveyspäättäjät: Mehiläisen yritysmielikuva toimialan paras

Panostukset laatuun, digitaalisiin palveluihin sekä asiakassuhteiden hoitamiseen nostivat Mehiläisen ykkössijalle tuoreessa tutkimuksessa.

Taloustutkimuksen mukaan Mehiläisen yritysmielikuva työterveyshuollon päättäjien keskuudessa oli tutkittujen kahdeksan yrityksen joukossa paras. Asiakasyhteistyö ja sen vaikuttavuus sekä asiakasyritysten liiketoiminnan ymmärtäminen nähtiin aiempaa useammin Mehiläisen Työelämäpalveluiden vahvuutena.

- Olen erityisen tyytyväinen siihen, että Mehiläisen työterveyshuollon palvelujen laatu on päättäjien mielestä toimialan paras. Lisäksi asiakkaiden luottamus Mehiläiseen on korkealla tasolla, mikä on kaiken toiminnan ja kehityksen perusta, iloitsee Työelämäpalveluiden liiketoimintajohtaja Antti Miettinen.

Myös asiakaskyselymme perusteella yritykset ovat erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Mehiläisen kanssa. Toimiva yhteistyö oman yhteyshenkilön kanssa saa paljon myönteistä palautetta. Vuorovaikutus koetaan avoimeksi ja luottamusta herättäväksi.

Mehiläinen on kiistatta työterveyden digitaalisten palveluiden edelläkävijä. Mehiläisen työelämäpalveluiden valikoimaa täydentävät toimialan edistyksellisimmät digitaaliset palvelut. Tarjolla on moderneja työkaluja yksilön työkyvyn laskun varhaiseen tunnistamiseen, OmaMehiläisen työterveysnäkymä ja digitaaliset valmennuspolut, jotka osallistavat yksilön edistämään omaa hyvinvointiaan.

Yritysmielikuvatutkimus on Taloustutkimus Oy:n omaa tuotantoa. Työterveyspalveluita koskevaan sähköiseen kyselyyn vastasi yhteensä 899 eri toimialojen yrityksissä työskentelevää, päättävässä asemassa olevaa henkilöä. Mehiläistä arvioi 749 päättäjää. Tutkimus toteutettiin internetpaneelissa 18.9 - 6.11.2019 välisenä aikana.

Lähteet:
Työterveyspalveluiden yritysmielikuvatutkimus 11/2019, Taloustutkimus Oy, N= 899
Mehiläisen asiakastyytyväisyystutkimus yrityspäättäjille ja esimiehille 10/2019, Mediatoimisto Voitto Oy, N=1002


Uutinen julkaistu 19.12.2019