Turun yliopiston työterveys Mehiläiseen

Turun yliopisto siirtää työterveyspalvelunsa Mehiläiseen 1.1.2011 alkaen. Turun Mehiläinen vastaa jatkossa Turun yliopiston henkilökunnan työterveyspalveluista. Sopimuksen piiriin kuuluu Turun kampusalueelta noin 3 500 työntekijää seitsemästä suuresta tiedekunnasta ja 11 erillisestä laitoksesta.

”Turun yliopiston strategisissa tavoitteissa työhyvinvoinnin ja työkyvyn ylläpito ja kehittäminen on merkittävässä roolissa. Mehiläisellä on myös yliopistomaailmassa vahva osaaminen työterveyspalveluiden tuloksellisesta tuottamisesta strategialähtöisesti”, kertoo Mehiläisen työterveyden liiketoimintajohtaja Tapio Virta.

”Haluamme tarjota henkilöstöllemme parhaat työterveyspalvelut. Mehiläisen monipuolinen osaaminen ja työhyvinvoinnin kokonaisvaltainen näkemys vakuuttivat meidät. Olemme asettaneet selkeät tavoitteet työhyvinvoinnin kehittämiselle ja Mehiläinen on osoittanut olevansa valmis vastaamaan asetettuihin tavoitteisiin. Panostamme erityisesti ikääntyvän henkilöstömme työhyvinvointiin. Odotamme pian alkavalta yhteistyöltä paljon”, kertoo palvelujohtaja Päivi Mikkola Turun yliopistolta.

”Olemme erittäin iloisia siitä, että Turun yliopisto arvioi meidät parhaaksi työterveyspalveluiden tuottajaksi. Tarjoamme tuloksellisen ja asiakaslähtöisen työterveyspalvelumallin, jota kehitämme jatkuvasti”, kertoo Virta.

Mehiläisen Työterveyden palvelukokonaisuus kattaa moniammatilliset ja kokonaisvaltaiset työterveyspalvelut. Työterveyspalveluiden tavoitteena on työkykyriskien hallinta ja sitä kautta eläköitysmisriskiin vaikuttaminen. Tavoitteisiin pyritään tiiviissä yhteistyössä asiakasyritysten esihenkilöiden kanssa. Työntekijälle hyvä terveys luo työhyvinvointia sekä laatua vapaa-ajalle ja eläkepäiviin.

Lisätietoja:
Tapio Virta, Mehiläinen Oy, liiketoimintajohtaja, Työterveys, puh. 040 548 5875
Päivi Mikkola, Turun yliopisto, palvelujohtaja, puh. 02 333 6686 tai 040-1948398

Mehiläinen-konserni on tunnetuin ja arvostetuin yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja Suomessa. Mehiläisen valtakunnallinen palveluverkosto tarjoaa monipuoliset sosiaali- ja terveyspalvelut yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Vuonna 1909 perustetussa Mehiläisessä työskentelee noin 2000 henkilöä ja 1900 ammatinharjoittajalääkäriä. Mehiläinen-konsernin liikevaihto vuonna 2009 oli 167 miljoonaa euroa. Mehiläinen kuuluu pohjoismaiseen Ambea-konserniin, joka on yksi Euroopan suurimmista terveys- ja hoivapalveluiden tarjoajista.


Uutinen julkaistu 2.12.2010