TPS edustusjalkapallo jatkaa yhteistyötä Mehiläisen kanssa

Veikkausliigan pronssijoukkue ja Suomen Cupin mestari TPS on solminut kolmivuotisen yhteistyösopimuksen Mehiläisen kanssa. Sopimus kattaa TPS:n urheilijoiden terveyden- ja sairaanhoidon. Vuosille 2011-2013 tehty sopimus on jatkoa pitkälle aiemmalle yhteistyölle. TPS:n lääkäreinä toimii Mehiläisen Turun Urheiluklinikan lääkäritiimi.

”Olemme todella tyytyväisiä aiempaan yhteistyöhömme Mehiläisen Urheilu- ja liikuntaklinikan sekä Mehiläisen muiden ammattilaisten kanssa. Viime kausi oli urheilullisesti meille menestyksekäs ja vahvasti sen takana oli ammattitaitoisesti terveydenhuollosta vastannut Mehiläinen. Halusimme ehdottomasti jatkaa yhteistyötä Mehiläisen Urheilu- ja liikuntaklinikan huippuammattilaisten kanssa”, toteaa FC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Marco Casagrande.

”Mehiläisen Urheilu- ja liikuntaklinikalla on tehty pitkäjänteisesti töitä huippu-urheilijoiden terveyden parissa. Olemme uranuurtajia liikunta- ja urheiluvammojen hoidon kehittäjänä ja palveluntuottajana. Tästä on osoituksena mm. vuodesta 2001 alkanut ja edelleen jatkuva kumppanuutemme Suomen Olympiajoukkueen kanssa”, kertoo liiketoimintajohtaja Kai Vesterinen Mehiläisestä.

Huippu-urheilijoiden parissa tehdystä pitkästä yhteistyöstä ja siitä saadusta vankasta ja monipuolisesta kokemuksesta hyötyvät kaikki liikuntaa harrastavat asiakkaamme. Liikuntavammojen nopea hoito on tuloksekasta. Toisaalta liian vähäinen liikkuminen on jo uusi koko kansan ongelma. Meiltä Mehiläisestä saa apua myös liikunnan aloittamiseen liittyviin terveydellisiin haasteisiin”, toteaa professori Olli J. Heinonen Mehiläisen Urheilu- ja liikuntaklinikalta.


Uutinen julkaistu 3.3.2011