Terveysasema ChydAntti on nyt Mehiläinen Kokkola

Kesäkuussa allekirjoitetun liiketoimintakaupan myötä Terveysasema ChydAntti siirtyi osaksi Mehiläistä 1.9.2015 alkaen. ChydAntti on jatkossa Mehiläinen Kokkola ja tarjoaa kattavat lääkärikeskus- ja työelämäpalvelut hyödyntäen Mehiläisen valtakunnallista osaamista ja resursseja.

Mehiläinen Kokkola tarjoaa työelämäpalveluita noin 3000 työterveyden henkilöasiakkaalle. Yksityisasiakkaille Mehiläinen Kokkola tarjoaa yleislääkäripalvelut ja sisätautien ja gastroenterologian palveluita sekä laboratoriopalvelut. Tavoitteena on laajentaa erikoislääkärivastaanottoa lähitulevaisuudessa.

Haluamme tarjota kokkolalaisille entistäkin parempaa ja asiakaslähtöistä hoitoa. Mehiläisen myötä ryhdymme seuraamaan asiakastyytyväisyyttä Net Promoter Scoren (NPS) kautta. Osa asiakkaistamme tulee saamaan tekstiviestikyselyn, jossa kysytään heidän kokemustaan hoitoketjusta, kertoo Mehiläinen Kokkolan yksikönjohtaja Eija Varila.

Mehiläinen Kokkola on Mehiläisen 28. täyden palvelun lääkärikeskus. Lääkärikeskusten lisäksi Mehiläisellä on 10 sairaalaa, yli 30 työterveysasemaa ja yli 20 suun terveyden palveluita tarjoavaa Oma Hammaslääkärisi asemaa. Kuluneen vuoden aikana Mehiläinen on kasvanut voimakkaasti ja avannut työterveysasemat myös Loviisaan, Seinäjoelle, Joensuuhun, Raumalle, Kemiin ja Äänekoskelle.

Mehiläinen Kokkolan ajanvaraus joko verkossa www.mehilainen.fi tai puhelimitse p. 06 823 5200.

Lisätietoja:
Eija Varila, yksikönjohtaja, Mehiläinen Kokkola, p. 044 7311359
Anssi Hartiala, aluejohtaja, Mehiläinen Oy, p. 040 589 9604

Mehiläinen-konserni on tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa. Mehiläinen ja siihen vuonna 2015 yhdistynyt Mediverkko tarjoavat laaja-alaisimmat palvelut yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Mehiläisessä ja Mediverkossa palveluita tuottaa yhteensä noin 9 000 työntekijää ja ammatinharjoittajaa.www.mehilainen.fi


Uutinen julkaistu 1.9.2015