Taloustutkimus: Työelämän päättäjät arvioineet Mehiläisen työterveyspalvelut toimialansa kärkeen

Taloustutkimus Oy tekee vuosittain valtakunnallisen ja riippumattoman TEP – työelämän päättäjille suunnatun yrityskuvatutkimuksen. Vuonna 2013 Taloustutkimus tutki työterveyspalveluntuottajista yhteensä yhdeksän yritystä: Mehiläinen, Terveystalo, Diacor, Attendo, Condia, Koskiklinikka, Lääkärikeskus Aava, Pihlajalinna ja Tampereen Työterveys. Vastaajia oli yhteensä 1434, joista työterveyspalveluita arvioi 1023 vastaajaa.

Toimialan paras
Tutkimuksen mukaan Mehiläinen on kaikilta osin kolmen parhaan joukossa yhdeksästä tutkitusta yrityksestä. Mehiläinen jakoi tutkimuksen korkeimman yleisarvosanan, 8,12. Muut yritykset jäivät alle 8 keskiarvon. Mehiläisen yleisarvosana parani vuoden 2012 tulokseen, joka oli 8,0. Mehiläinen on myös tunnetuimpia työterveyspalveluiden tuottajia.

Henkilökunnan ammattitaitoa ja Mehiläisen luotettavuutta arvostetaan
Yrityskuvatekijöistä Mehiläinen sai alan parhaimmat arviot luotettavuudesta ja henkilökunnan ammattitaidosta. Mehiläinen onkin yrityskuvatekijöistä annettujen arvioiden perusteella toimialansa selkeässä kärjessä ja erottuu positiivisesti ollen ensimmäisellä sijalla lähes kaikkien osatekijöiden osalta. Arvioituja osatekijöitä ovat muun muassa asiakaspalvelu, työterveysosaaminen, luotettavuus, palveluiden laatu ja henkilökunnan ammattitaito. Asiakasyrityksen liiketoiminnan ymmärtämisessä, kehittämisorientoituneisuudessa ja tulevaisuudennäkymissä Mehiläinen on kolmen parhaan joukossa tutkituista yhdeksästä yrityksestä.

- Olemme erittäin tyytyväisiä loistaviin tuloksiimme, jotka osoittavat että. Mehiläinen on toimialansa laaja-alaisin ja luotettavin työterveyspalveluiden tuottaja. Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme paras asiakaskokemus, joka pohjautuu erinomaiseen asiakasymmärrykseen. Olemme myös tämän tavoitteen kohdalla hyvässä vauhdissa, kertoo Mehiläisen Työelämäpalveluiden liiketoimintajohtaja Mika Vainio-Mattila.

Lisätietoa:
Mehiläinen Oy, liiketoimintajohtaja Työelämäpalvelut, Mika Vainio-Mattila, p. 040 752 0617
Taloustutkimus Oy, tutkimuspäällikkö Kari-Pekka Töyrylä, p. 09 7585 1315

Mehiläinen-konserni on tunnetuin ja arvostetuin yksityinen sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottaja Suomessa. Mehiläisen valtakunnallinen palveluverkosto tarjoaa monipuoliset sosiaali- ja terveyspalvelut yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Vuonna 1909 perustetussa Mehiläisessä työskentelee noin 6 000 ammattilaista. Mehiläinen-konsernin liikevaihto vuonna 2012 oli 256,4 miljoonaa euroa. Mehiläinen kuuluu pohjoismaiseen Ambea-konserniin, joka on yksi Euroopan suurimmista terveys- ja hoivapalveluiden tarjoajista. www.mehiläinen.fi


Uutinen julkaistu 3.2.2014