Taloustutkimus: Mehiläinen työterveyspäättäjien ykkösvalinta

Mies toimistolla

Mehiläisen yritysmielikuva työterveyskumppanina jatkoi vahvistumista.

Taloustutkimuksen yritysmielikuvatutkimuksessa* työterveyspäättäjät vastasivat työterveystoimijoiden tunnettuutta, yleisarvosanaa, suositteluhalukkuutta ja preferenssiä koskeviin kysymyksiin ja antoivat arvionsa 12:sta eri yrityskuvatekijästä.

Työterveyspäättäjät pitivät henkilökunnan ammattitaitoa kaikista tärkeimpänä yrityskuvatekijänä ja antoivat siitä Mehiläiselle toimialan parhaat arviot. Mehiläinen arvioitiin toimialan kärkeen myös palveluiden laatutasossa ja palvelutarjonnassa yrityksille. Tutkimuksen mukaan Mehiläinen on työterveyspäättäjien mielestä edelleen myös digitaalisten palveluiden edelläkävijäyritys.

Jos työterveyskumppanin valinta olisi ajankohtaista, Mehiläinen olisi työterveyspäättäjien ykkösvalinta.

- Olemme vuosia tehneet systemaattista työtä monella rintamalla sen eteen, että Mehiläinen olisi työterveyspäättäjien (sekä nykyisten asiakkaidemme, että potentiaalisten asiakkaiden mielestä) ykkösvalinta, joten on hienoa nähdä, että olemme ottaneet tässä toimialan ykkösaseman. Kiitos tästä kuuluu kaikille ammattilaisillemme, toteaa Andréa Alvarez-Tarjasalo, johtaja, asiakkuudet ja B2B markkinointi.

*Työterveyspalveluiden yritysmielikuva, lokakuu 2022, Taloustutkimus. Työterveyspalveluita arvioi 919 työelämän päättäjää. Tutkittavia työterveystoimijoita oli yhteensä kahdeksan (seitsemän yritystä sekä julkinen työterveyshuolto).


Uutinen julkaistu 10.1.2023