Sydämen magneettikuvaukset käynnistyvät Mehiläinen Töölössä

Sydämen magneettikuvaus on vaativa erikoistutkimus, joka antaa arvokasta lisätietoa sydämestä. Tarjoamme nyt palvelua asiakkaillemme Helsingissä Mehiläinen Töölössä sekä Mehiläinen Kuopiossa.

Sydämen magneettikuvausta käytetään mm. epäselvän sydämen vajaatoiminnan, vasemman kammion toiminnan aleneman ja epäselvästä syystä johtuvien rytmihäiriöiden selvittelyssä. Sydämen magneettikuvauksella voidaan myös selvittää anatomiaa ja esim. sydäninfarktin aiheuttamia arpia. Kuvauksessa on myös mahdollista saada tietoa sydänläppien toiminnasta.

Sydämen magneettitutkimus vaatii paljon erityisosaamista niin magneettikuvauslaitetta käyttävältä röntgenhoitajalta kuin tutkimuksen tulkitsevalta radiologian erikoislääkäriltä. Mehiläisessä henkilökunnan ja lääkärien korkea osaaminen yhdistyy teknisesti edistykselliseen magneettikuvauslaitteeseen, mikä takaa korkealaatuisen tutkimuksen erinomaisella kuvanlaadulla.

Sydämen magneettikuvaukseen tarvitaan aina erikoislääkärin lähete ja parhaan arvion tutkimuksen tarpeellisuudesta antaa kardiologian erikoislääkäri. Sydämen magneettitutkimus ei ole sydämen ensisijaisia tutkimusmenetelmiä, vaikka sillä on tärkeä rooli sydämen kuvantamisessa.

Kuvantamistutkimusten hinnasto 

Lisätiedot

  • Mehiläinen Töölön magneettikuvausosasto, puh. 010 414 4525 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min)
  • Mehiläinen Kuopio magneettikuvausosasto, puh. 010 414 8606 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min)

Uutinen julkaistu 13.2.2018