SM Amiprix Oy osaksi Mehiläisen mielenterveyspalveluita

Asumispalveluita ja työtoimintaa mielenterveys- ja päihdekuntoutujille tarjoava SM Amiprix Oy:n omistus siirtyy Mehiläinen Oy:lle 1.6.2016 alkaen.

Vihannin palvelukoti - nimellä toimiva yksikkö on perustettu vuonna 1996. Palvelukokonaisuuteen kuuluu yhteensä 34 asukaspaikkaa Ilveskorvella jakautuen tehostettuun palveluasumiseen, palveluasumiseen sekä tukiasumiseen. Asumispalvelua täydentää oma työtoiminta, joka sijaitsee tukiasuntojen yhteydessä.

- Vihannin palvelukoti on alueellaan arvostettu ja erityisesti asumispalveluiden laadustaan tunnettu toimija. Yrityksen toimintaa ohjaa vahva asukaslähtöisyys ja kuntouttava työote. Myös arvomaailmamme koskien yhteisöhoidon periaatteita kohtasivat. Olemme erittäin iloisia päästessämme jatkamaan Vihannin palvelukodin toimintaa, sanoo Mehiläisen hoivapalveluiden liiketoimintajohtaja Niklas Härus.

- Mehiläisen kanssa löytyi luottamuksellinen keskusteluyhteys sekä yhtenevä mielenterveyspalveluiden arvot ja toiminta-ajatus. Järjestelyllä varmistamme Vihannin palvelukodin toiminnan jatkuvuuden ja kehittämisen edelleen. Sydäntä lähellä on ollut työskentely asukkaiden parissa ja järjestelyn kautta siihen on nyt mahdollisuus keskittyä entistä enemmän, kertoo SM Amiprix Oy:n entinen omistaja Sirpa Honkimaa.

SM Amiprix Oy:n entiset omistajat Sirpa Honkimaa ja Olli Vikki sekä muut työntekijät jatkavat yhtiön palveluksessa. Omistajanvaihdos ei tuo muutoksia palvelukodin päivittäiseen arkeen.

Vihannin palvelukodin lisäksi Mehiläisellä on 27 mielenterveyskuntoutujien asumispalveluyksikköä eri puolilla Suomea.


Uutinen julkaistu 2.6.2016