Sami Heistaro Mehiläisen perusterveydenhuollon kehitysjohtajaksi

Mehiläinen Kuntapalvelut vahvistaa perusterveydenhuollon organisaatiotaan LT, terveydenhuollon erikoislääkäri ja MBA Sami Heistaron aloittaessa perusterveydenhuollon kehitysjohtajana 7.2.2011 alkaen. Heistarolla on laaja kokemus suomalaisesta ja kansainvälisestä kansanterveystyöstä ja terveydenhuollon palvelujärjestelmästä sekä perusterveydenhuollon arkityöstä.

Mehiläinen Kuntapalvelut toimii perusterveydenhuollossa kuntien ja sairaanhoitopiirien luotettavana ja aktiivisesti palveluitaan kehittävänä kumppanina. Mehiläinen Kuntapalvelut tuottaa muun muassa Raaseporin kaupungille Karjaan alueen perusterveydenhuollon ja kotihoidon palveluita. Toiminnan lähtökohtina ovat asiakaslähtöisyys, kustannustehokkuus ja toiminnan läpinäkyvyys.

”Sami Heistarolla on merkittävä asiantuntemus ja monipuolinen osaaminen, mikä vahvistaa Mehiläinen Kuntapalveluita laajasti. Hän tulee keskittymään perusterveydenhuollon palvelukonseptien kehittämiseen ja toteuttamiseen. Tulemme olemaan aktiivisesti mukana perusterveydenhuollon nähtävissä olevassa rakennemuutoksen kehitystyössä ”, kertoo Mehiläinen Kuntapalveluiden liiketoimintajohtaja Teemu Annala.

”Liityn innostuneena Mehiläisen aktiiviseen ja kehityshaluiseen tiimiin. Tehtäväkenttäni on haasteellinen, mutta erittäin mielenkiintoinen. Perusterveydenhuollon toiminnan painopisteen siirtyminen vahvemmin ennaltaehkäisevään työhön, riskiryhmien tunnistamiseen ja paremmin kohdennettuun hoitoon edellyttää uudenlaista ajattelua ja uusia toimintamalleja. Mehiläinen on jo tämän työn äärellä ja lähden mielelläni kehittämään työtä eteenpäin yhdessä osaavien kollegoideni kanssa”, toteaa Sami Heistaro.

Sami Heistaro on päivätyönsä ohella aktiivinen yhteiskunnallinen vaikuttaja. Hän on toiminut yli 10 vuotta Helsingin terveyslautakunnassa sekä monipuolisissa luottamustehtävissä Lääkäriliitossa. Käytännön potilastyötä Heistaro on osa-aikaisesti tehnyt jatkuvasti päivätyönsä ohella. Mehiläiseen Heistaro siirtyy kansainvälisen lääkeyhtiön asiantuntijalääkärin tehtävistä.

”Olemme erittäin iloisia että saamme Sami Heistaron Mehiläisen ammattitaitoisten osaajien joukkoon. Mehiläinen on laaja-alaisena ja valtakunnallisena toimijana monipuolinen ja arvostettu työnantaja. Heistaron liittyminen lääkärikuntaamme on hyvä esimerkki siitä, kuinka Mehiläinen-konserni tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia työskennellä ja kehittyä niin kliinikkona kuin kehitys- ja johtotehtävissä”, kertoo Mehiläisen lääketieteellinen johtaja Jarmo Karpakka.

Lisätietoja antavat:
Sami Heistaro, Mehiläinen Kuntapalvelut, perusterveydenhuollon kehitysjohtaja, p. 040 522 7395
Teemu Annala, Mehiläinen Kuntapalvelut, liiketoimintajohtaja, p. 040 533 7568

Mehiläinen Kuntapalvelut tarjoaa laadullisesti korkeatasoisia ja kustannustehokkaita palveluita kunnille, kuntayhtymille ja sairaanhoitopiireille. Palvelutarjontaan kuuluu asumispalveluiden lisäksi lastensuojelu- ja mielenterveyskuntoutuspalvelut sekä perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palvelut. Mehiläinen Kuntapalveluiden tavoitteena on luoda ja kehittää asiakaslähtöisiä palvelumalleja sosiaali- ja terveyspalvelun kaikille sektoreille.


Uutinen julkaistu 7.2.2011