Ruukin valtakunnalliseksi työterveyskumppaniksi Mehiläinen

Ruukki laajentaa yhteistyötään Mehiläisen kanssa ja on valinnut Mehiläisen vastaamaan valtakunnallisesti kokonaisuudessaan 5 500 ruukkilaisen työterveyspalveluista. Uusi sopimus alkaa 1.10.2014.

Mehiläinen mukana rakentamassa ruukkilaisten hyvinvointia

”Ruukki haluaa panostaa henkilöstön työkykyyn nyt ja tulevaisuudessa tarjoamalla henkilöstölleen korkealaatuisia työterveyspalveluita. Kumppanuusyhteistyön laajentaminen Mehiläisen kanssa on tärkeä askel ruukkilaisten hyvinvoinnin edistämisessä”, kertoo Sami Ärilä Ruukin HR:stä.

”Ruukki arvostaa Mehiläisen halua löytää asiakaskeskeisiä ratkaisuja ja tahtoa laajentaa aitoa kumppanuutta kaikkien Ruukin toimipisteiden kanssa. Mehiläinen on vakuuttanut meidät työterveyden asiantuntemuksellaan ja edistyksellisillä työkyvynhallinnan työkaluillaan”, jatkaa Sami Ärilä ”Ruukki on Suomen suurimpia työnantajia, ja asiakkuus on Mehiläiselle erittäin merkittävä”, toteaa Mehiläisen Työelämäpalveluiden liiketoimintajohtaja Ove Uljas. ”Ruukki on jo pitkään panostanut henkilöstön työkyvyn ja hyvinvoinnin edistämiseen, ja olemme iloisia ja ylpeitä saadessamme jatkaa hyvää yhteistyötä ja tarjota jatkossa Mehiläisen työelämäpalvelut Ruukin koko henkilöstön käyttöön”, jatkaa Ove Uljas.

Lisätietoja:
Sami Ärilä, Ruukki
Ove Uljas, Mehiläinen

Ruukki on erikoistunut teräkseen ja teräsrakentamiseen. Toimitamme asiakkaillemme energiatehokkaita teräsratkaisuja: paremmin rakennettuja ympäristöjä asumiseen, työhön ja liikkumiseen. Meillä on noin 8 600 työntekijää sekä laaja jakelu- ja jälleenmyyntiverkosto noin 30 maassa, muun muassa Pohjoismaissa, Venäjällä ja muualla Euroopassa sekä kehittyvillä markkinoilla, kuten Intiassa, Kiinassa ja Etelä-Amerikassa. Liikevaihto vuonna 2013 oli 2,4 miljardia euroa. Osake on noteerattu NASDAQ OMX Helsingissä (Rautaruukki Oyj: RTRKS). www.ruukki.fi 

Mehiläinen-konserni on tunnetuin ja arvostetuin yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalvelujen tuottaja Suomessa. Mehiläisen valtakunnallinen palveluverkosto tarjoaa monipuoliset sosiaali- ja terveyspalvelut yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Vuonna 1909 perustetussa Mehiläisessä työskentelee noin 3800 henkilöä ja 2400 ammatinharjoittajalääkäriä. Mehiläinen-konsernin liikevaihto vuonna 2013 oli 268,5 miljoonaa euroa. Mehiläinen kuuluu pohjoismaiseen Ambea-konserniin, joka on yksi Euroopan suurimmista terveys- ja hoivapalveluiden tarjoajista.


Uutinen julkaistu 1.7.2014