Riekkomäen Palvelu Oy osaksi Mehiläisen vammaispalveluita

Asumispalveluita ja päivätoimintaa kehitys- ja muille vammaisille tuottava Riekkomäen Palvelu Oy:n omistus siirtyy Mehiläinen Oy:lle 6.10.2015 alkaen. Raumalla vuonna 2003 perustettu Riekkomäen Palvelu Oy tuottaa ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista erityisen vaikeahoitoisille vammaisille. Yritys tarjoaa lisäksi väliaikaisia asumisjaksoja vammaisille sekä järjestää päivä- ja virkistystoimintaa toimintaa Riekkomäen omille asukkaille sekä ulkopuolisille käyttäjille.

"Riekkomäen Palveluiden ja Mehiläisen yhdistymisessä kohtaavat yhtenevät toimintatavat ja yhtenäiset arvomaailmat. Haluamme tarjota asukkaillemme laadukkaita palveluita
inhimillisellä työotteella. Riekkomäen Palvelulla on erittäin vahva vammaispalveluiden osaaminen ja on siten hienoa päästä jatkamaan yhtiön toimintaa. Mehiläinen on yhtenä painopistealueena erikoistunut erityisen vaikeasti vammautuneidenpalveluihin ja Riekkomäen Palvelut Oy:n toiminta vammaispalveluiden parissa tukee tätä tavoitetta erinomaisesti", sanoo Mehiläisen mielenterveys- ja vammaispalveluiden liiketoimintajohtaja Niklas Härus.

"Järjestelyn tavoitteena on turvata toiminnan jatkuvuus. Yhteinen arvopohja ja vammaispalveluiden toiminta-ajatus tukivat ajatusta siitä, että osana Mehiläistä voimme varmistaa laadukkaan toiminnan myös tulevaisuudessa", kertoo Riekkomäen Palvelu Oy:n entinen omistaja Soili Tuononen.

Riekkomäen entinen omistaja Soili Tuononen sekä muut työntekijät jatkavat yhtiön palveluksessa. Omistajanvaihdos ei tuo muutoksia Riekkomäen päivittäiseen arkeen.

Riekkomäen Palvelu Oy:n lisäksi Mehiläisellä on vammaisten asumispalveluyksiköitä Oulussa, Vantaalla, Joensuussa, Turussa, Kuhmossa ja Hämeenlinnassa. Raumalla Mehiläinen tarjoaa myös ikääntyneiden asumispalveluita sekä lääkärikeskus- ja työelämäpalveluita.

Lisätiedot:

Niklas Härus, Mehiläinen Oy, Mielenterveys- ja vammaispalvelut, liiketoimintajohtaja, puh. 041 536 9796

Soili Tuononen, Riekkomäen Palvelu Oy, puh. 050 553 9003

Riekkomäen Palvelu Oy on asumispalveluita ja päivätoimintaa kehitys- ja muille vammaisille Raumalla tuottava yritys. Yhtiöllä on 19 tehostetun palveluasumisen paikkaa ja tarjoaa lisäksi tilapäishoitoa sekä päivä- ja virkistystoimintaa vammaisille.

Mehiläinen-konserni on tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa. Mehiläinen ja siihen vuonna 2015 yhdistynyt Mediverkko tarjoavat laaja-alaisimmat palvelut yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Mehiläisessä ja Mediverkossa palveluita tuottaa yhteensä noin 9 000 työntekijää ja ammatinharjoittajaa.


Uutinen julkaistu 6.10.2015