Pfizerin toimitusjohtaja Ove Uljas siirtyy Mehiläisen Työelämäpalveluiden liiketoimintajohtajaksi 5.5.2014 lähtien

Mehiläinen Oy:n Työelämäpalvelut-liiketoimintalinjan liiketoimintajohtajaksi ja Mehiläinen-konsernin johtoryhmän jäseneksi on nimitetty 5.5.2014 lähtien KTM Ove Uljas. Uljas, 48, siirtyy Mehiläiseen Pfizer Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä. Hän on työskennellyt Pfizerilla yhteensä 13 vuotta, josta viimeiset 9 vuotta toimitusjohtajana ja sitä ennen talous-, kehitys- ja strategiajohtajana.

”Uljaalla on erittäin merkittävä johtamiskokemus. Hänellä on myös kattava kokemus asiakaslähtöisten palvelu- ja yhteistyökokonaisuuksien sekä palveluiden ja tuotteiden kehittämisen ja myynnin alueelta. Uljas tulee johtamaan Mehiläisen Työelämäpalveluiden kehittymistä suomalaisen työelämän eturivin ratkaisuntuottajaksi. Olemme luonnollisesti erittäin iloisia että Ove Uljas valitsi Mehiläisen”, toteaa Mehiläinen Oy:n toimitusjohtaja Matti Bergendahl.

"Mehiläinen on kehittänyt työelämän kokonaisvaltaista tukemista varten ainutlaatuisen toimintamallin, Mehiläisen Työelämäpalvelut, johon asiakkaat ovat selvästi tyytyväisiä. On erittäin vaikuttavaa, että työelämän päättäjät ovat arvioineet Mehiläisen Työelämäpalvelut toimialansa kärkeen viime vuoden lopulla. Mehiläisellä on ollut jo pitkään merkittävä strateginen ja valtakunnallinen asema työkyvyn tukemisessa. Mehiläisen vahva moniammatillinen osaaminen ja uudet asiakaslähtöiset ratkaisut sekä asiakaskokemuksen laaja-alainen kehittäminen innostavat minua ja siksi valinta tämän tehtävän vastaanottamiseen oli helppo", sanoo Ove Uljas.

Mehiläinen Työelämäpalvelut vastaa yli 280000 henkilöasiakkaan työterveyspalveluista yli 850 erittäin osaavan työterveysammattilaisen voimin. Mehiläisen Työelämäpalvelut on vahva yritysasiakkaiden kumppani ja tukee yrityksiä työterveyden, työkyvyn ja työhyvinvoinnin osa-alueilla laaja-alaisella, vaikuttavalla ja pitkäaikaisella kokemuksella.

Työelämäpalveluiden liiketoimintajohtajana Ove Uljas tulee vastaamaan Mehiläisen Työelämäpalveluista valtakunnallisesti ja hän raportoi Mehiläisen toimitusjohtajalle.

Lisätietoja:
Matti Bergendahl, toimitusjohtaja, Mehiläinen Oy, p. 040 833 5461
Ove Uljas, liiketoimintajohtaja Työelämäpalvelut, Mehiläinen Oy, p. 0400 605118

Mehiläinen-konserni on tunnetuin ja arvostetuin yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalvelujen tuottaja Suomessa. Mehiläisen valtakunnallinen palveluverkosto tarjoaa monipuoliset sosiaali- ja terveyspalvelut yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Vuonna 1909 perustetussa Mehiläisessä työskentelee noin 3800 henkilöä ja 2400 ammatinharjoittajalääkäriä. Mehiläinen-konsernin liikevaihto vuonna 2013 oli 269 miljoonaa euroa. www.mehiläinen.fi


Uutinen julkaistu 5.5.2014