OmaMehiläinen-palvelu nyt myös ruotsin ja englannin kielillä

OmaMehiläinen-verkkopalvelu on nyt saatavilla suomen lisäksi myös ruotsin ja englannin kielillä. Ruotsiksi palvelusta käytetään MinMehiläinen-nimeä ja suora osoite ruotsinkieliselle etusivulle on www.minmehilainen.fi. Englannin kielisestä palvelusta käytetään nimeä OmaMehiläinen-service ja palveluun pääsee tutustumaan osoitteessa www.omamehilainen.fi.

OmaMehiläisen käyttöliittymän kielen voi helposti valita ja vaihtaa OmaMehiläisen etusivulla sekä palvelun sisällä oikeassa yläkulmassa sijaitsevasta kielivalitsimesta.

Asiointikielen vaihtaminen onnistuu OmaMehiläisen profiilin hallinnassa. Muun muassa OmaMehiläisen palveluviestit lähetetään jatkossa valitun asiointikielen perusteella.

Haluamme kehittää OmaMehiläistä yhdessä asiakkaidemme kanssa ja otamme mielellämme vastaan palautetta palvelustamme ja vastaamme siihen liittyviin kysymyksiin. Palautetta voi jättää www-sivuilta löytyvän palautelomakkeen kautta tai olemalla yhteydessä suoraan asiakaspalvelukeskukseemme, p. 010 414 00 (0,084 €/min).

OmaMehiläinen on Mehiläisen maksuton ja turvallinen verkkoasiointipalvelu, jonka avulla omat sekä lähimmäistesi terveyteen liittyvät tiedot pysyvät ajan tasalla ja järjestyksessä. Palvelussa näet mm. aikaisemmat käyntisi Mehiläisessä ja laboratoriotutkimustesi tulokset. OmaMehiläinen muistuttaa sinua omaan terveyteesi liittyvistä asioista. Palveluun on mahdollista liittää myös lähimmäistesi terveystiedot.

Lisätietoja:

Kai Vesterinen, liiketoimintajohtaja, Lääkärikeskus- ja sairaalapalvelut, Mehiläinen Oy, p. 040 545 9259
Anssi Hartiala, liiketoiminnan kehitysjohtaja, Mehiläinen Oy, p. 040 589 9604

Mehiläinen-konserni on tunnetuin ja arvostetuin yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalvelujen tuottaja Suomessa. Mehiläisen valtakunnallinen palveluverkosto tarjoaa monipuoliset sosiaali- ja terveyspalvelut yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Vuonna 1909 perustetussa Mehiläisessä työskentelee noin 6 000 ammattilaista. Mehiläinen-konsernin liikevaihto vuonna 2011 (tilikausi 1.5.-31.12.2011) oli 158 miljoonaa euroa. Mehiläinen kuuluu pohjoismaiseen Ambea-konserniin, joka on yksi Euroopan suurimmista terveys- ja hoivapalveluiden tarjoajista. www.mehiläinen.fi


Uutinen julkaistu 21.1.2013