OmaHammaslääkärin verkkosivut uudistuivat

Mehiläisen OmaHammaslääkärin verkkosivut ovat uudistuneet. Uusien sivujen kehityksen pohjana käytettiin asiakkailta saatua palautetta.

”Ennen projektin alkua meille oli selvää, että asiakkaillemme on tärkeää löytää helposti ja nopeasti tietoa hampaiden palveluista, itselle tuttu hammaslääkäri ja hintatiedot. Myös ajanvaraus pitää sujua asiakkaan valitsemalla laitteella helposti.”, kertoo myynti- ja kehitysjohtaja Kari Mäkipää.

Uusi verkkosivusto tuokin hammashoidon palvelut käytettäviksi eri päätelaitteille. Näin asiakas löytää tarvitsemansa tiedon tai vapaan hammaslääkäriajan missä tahansa tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

”Kun uusi sivusto oli tekeillä, keräsimme asiakasraadiltamme sivustosta palautetta. Saimme selkeän viestin, että uusien sivujen raikkaudesta ja käytettävyydestä pidettiin. Muutostoiveitakin tuli ja niiden pohjalta yksinkertaistimme sivuja. Nyt pääosassa sivuilla ovat ajanvaraus, palvelut ja hammaslääkärit.”, toteaa Mäkipää.

Myös OmaHammaslääkärin verkkoajanvaraus uudistui

Nettisivujen lisäksi uudistimme myös verkkoajanvarausohjelmamme, joka on integroitu Mehiläisen hiljattain uudistettuun verkkoajanvarausohjelmaan. Ohjelman suunnittelussa kiinnitettiin erityistä huomiota käytettävyyteen ja asiantuntijoiden hakuihin.

”Uusi ajanvaraus antaa mahdollisuuden etsiä aikoja palvelun, asiantuntijan tai toimipisteen mukaan. ”, kertoo operatiivinen johtaja Jon Ahllund.

Auta meitä kehittämään verkkosivujamme

Uudistuneet nettisivut kehittyvät asiakkailta saadun palautteen pohjalta jatkossakin. Sivustolle luodaan myös lisää suun terveyteen liittyvää tietoa ja ajankohtaisia asioita.
Auta meitä kehittämään verkkosivujamme entistä paremmiksi antamalla meille palautetta OmaHammaslääkäri-sivujen alaosassa olevan lomakkeen kautta. Palautteesi on meille erittäin tärkeä.


Uutinen julkaistu 7.7.2016