Nordkalkin työterveyspalvelut yhdistyvät Mehiläiseen

Nordkalk Oy Ab:n tuottamat työterveyspalvelut Lappeenrannassa ja Paraisilla siirtyvät 1.10.2016 alkaen osaksi Mehiläistä.

Mehiläinen ja Nordkalk ovat allekirjoittaneet sopimuksen yrityskaupasta, jolla Nordkalkin tuottamat työterveyspalvelut siirtyvät Mehiläisen omistukseen. Nordkalk on tuottanut työterveyspalveluja Paraisten ja Lappeenrannan teollisuusalueilla. Henkilökunta siirtyy yrityskaupassa vanhoina työntekijöinä Mehiläiseen.

”Olemme erittäin iloisia päästessämme tuottamaan alueen työterveyspalveluja. Liiketoiminnan siirtymisen myötä saamme Nordkalkin työterveyshenkilöstön tietotaidon ja kokemuksen paikallisilta teollisuudenaloilta vahvistamaan laajaa osaamistamme”, kertoo yksikönjohtaja Juha Hämäläinen Mehiläisestä.

”Haluamme edelleen kehittää henkilöstömme työhyvinvointia, ja yhteistyö Mehiläisen kanssa tukee tätä tavoitetta hyvin. Muutoksen myötä saamme palvelut yhdeltä palveluntuottajalta kaikilla toimipaikoillamme Suomessa ja näin takaamme jatkossakin kattavat ja laadukkaat työterveyspalvelut henkilöstöllemme. Saamme myös uusia mahdollisuuksia kehittää palvelujamme”, sanoo Nordkalkin henkilöstöjohtaja Taru Ämmälä.

Mehiläisen laajat palvelut työterveysasiakkaiden käyttöön

Mehiläinen tuo nykyiseen työterveystoimintaan mukanaan uusia toimintamalleja, sähköisiä työkaluja ja valtakunnallisen palveluverkostonsa alueen yritysten käyttöön.

”Lappeenrannassa koko Mehiläisen Lappeenrannan yksikkö palvelee jatkossa myös Nordkalkin työterveysasiakkaita. Toiminta tulee jatkumaan tehdasalueella osa-aikaisesti päivystysluonteisena vuoden 2016 loppuun asti”, kertoo Hämäläinen.

”Paraisilla tulemme palvelemaan arkipäivisin pääsääntöisesti klo 8-16 ja jatkossa palvelutarjontaa on tarkoitus laajentaa mahdollisesti myös yksityishenkilöille tarjottavilla palveluilla”, Hämäläinen toteaa.


Uutinen julkaistu 20.9.2016