Nimityksiä Turun ja Leppävaaran Työterveyslinjan yksiköissä

Merja-Irene Tompuri Työterveyslinjan Turun yksikönjohtajaksi ja Kari Mäkelä Työterveyslinjan Leppävaaran yksikönjohtajaksi

Lääkärikeskus- ja sairaalalinjan lisäksi yksikönjohtaja, esh Merja-Irene Tompuri on nimitetty 1.4.2009 alkaen myös Turun työterveyslinjan yksikönjohtajaksi. Turun kokonaisuuteen kuuluvat Keskustan toimipisteen lisäksi myös Kupittaan asema ja Artukainen. Työterveyden osalta Merja-Irene raportoi konsernin työterveyslinjan liiketoimintajohtajalle ja lääkärikeskus- ja sairaalalinjan osalta entiseen tapaan konsernin lääkärikeskus- ja sairaalalinjan liiketoimintajohtajalle.

Nykyinen työterveyden yksikönjohtaja, työterveyshuollon erikoislääkäri Kari Mäkelä siirtyy Leppävaaran työterveyden yksikönjohtajaksi myös 1.4.2009 alkaen. Leppävaaran työterveyden yksikönjohtajan tehtävässä Kari raportoi Uudenmaan aluejohtajalle.

Nykyinen Leppävaaran työterveyden yksikönjohtaja, työterveyshuollon erikoislääkäri Merja Sarjanen keskittyy Lohja-Nummelan alueelle jatkaen edelleen siellä työterveyden yksikönjohtajana.


Uutinen julkaistu 13.3.2009