Mikko Kirjavaisesta Urheilu Mehiläisen ylilääkäri

Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri Mikko Kirjavainen on nimitetty Urheilu Mehiläisen ylilääkäriksi sekä Mehiläisen alaraajaortopedian vastuulääkäriksi.

Aiemmin urallaan Kirjavainen on toiminut muun muassa Dextra Pihlajalinnan ylilääkärinä, Suomen olympiajoukkueen lääkärinä Pyeongchangissa 2018, lumilautamaajoukkueen omalääkärinä sekä balettitanssijoiden lääkärinä. Lisäksi hän toimii lukuisten urheilijoiden sekä urheilujoukkueiden konsultoivana lääkärinä. Kirjavaisen erityisosaamisaluetta ovat polven, nilkan ja jalkaterävammojen hoito.

Mehiläisessä vastaanottoa maaliskuusta 2019 asti pitänyt Kirjavainen ottaa uuden tehtävänsä vastaan innolla uutta odottaen.
- Minulla on nälkä lähteä kehittämään jo hyvin orastavaa Urheilu Mehiläisen toimintaa. Samalla haluan antaa oman osaamispanokseni alaraajaortopedian kehittämiseen, Kirjavainen toteaa.

Uudessa roolissaan Kirjavainen lähtee vahvistamaan entisestään Urheilu Mehiläisen valtakunnallista työtä.

- Meillä on erittäin hyviä asiantuntijoita ja klinikoita, joiden kanssa lähdemme yhdessä kehittämään Urheilu Mehiläistä entistä vahvemmin valtakunnalliseksi toimijaksi, jolla on yhtenäinen tavoite ja vahva yhteistyö urheilijoiden hoitamisessa, hän sanoo.

Kehitystyön tulevana painopisteenä Kirjavainen mainitsee myös yhteistyön urheiluseurojen kanssa:

- Tavoitteenamme on vahvistaa oikeaa yhteistyötä, jossa molemmat osapuolet voivat katsoa kauden päätteeksi, että hommat tuli hoidettua hyvin.


Uutinen julkaistu 23.8.2019