Mehiläisen verkkoajanvaraus laajenee kuvantamistutkimuksiin

Mehiläisessä on otettu käyttöön kuvantamistutkimusten verkkoajanvaraus. Jatkossa verkon kautta voi varata ajat yleisimpiin magneetti-, mammografia- ja ultraäänitutkimuksiin. Kuvantamistutkimuksiin tarvitaan aina lääkärin lähete. Magneettikuvauksessa kelakorvauksen saamiseksi tarvitaan erikoislääkärin lähete.
- Kuvantamisen verkkoajanvarausta on toistuvasti toivottu asiakastyytyväisyyskyselyissä ja nyt olemme iloisia voidessamme tarjota tämän parannuksen asiakkaillemme, Mehiläisen kuvantamissektorin johtaja Jonas Saraneva toteaa.
- Verkkoajanvaraus palvelee asiakkaitamme milloin tahansa ja missä tahansa ja on osa modernia tapaa hoitaa terveyteen liittyviä asioita.Toki jatkossakin ajan saa varattua myös soittamalla, Saraneva jatkaa.
Verkkoajanvarauksessa haluttu kuvantamistutkimus haetaan tutkimuksen nimellä. Tämän jälkeen valitaan sopiva aika, toimipiste ja tutkimuksen tekijä. Magneettikuvauksissa tutkimuksen tekijää ei valita.
Harvinaisemmissa tutkimuksissa tai toimenpiteissä sekä lasten kuvantamistutkimuksissa aika varataan edelleen perinteiseen tapaan soittamalla tai suoraan kuvantamisyksiköstä. Näin varmistetaan, että pystymme palvelemaan asiakakaita parhaalla mahdollisella tavalla.
Röntgenkuvaukset eivät myöskään kuulu verkkoajanvarauksen piiriin. Niihin pääsee lähes aina suoraan ilman merkittäviä odotusaikoja tai ajanvarausta.

Uutinen julkaistu 6.11.2017