Mehiläisen Työelämäpalveluiden liiketoimintajohtajaksi Mika Vainio-Mattila 1.2.2013 alkaen

Mehiläinen Oy:n Työelämäpalvelut-liiketoimintalinjan liiketoimintajohtajaksi ja Mehiläinen-konsernin johtoryhmän jäseneksi on nimitetty 1.2.2013 alkaen DI, MBA Mika Vainio-Mattila. Vainio-Mattila, 43, siirtyy Mehiläiseen IBM Systems and Technology Groupin Suomen Country Managerin tehtävästä. Hän on työskennellyt IBM:llä vuosina 1995-2012 monissa johtotehtävissä Suomen lisäksi muun muassa Belgiassa, Ruotsissa ja Irlannissa yritysmyynnin ja asiakaspalvelun alueilla.

”Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme Mika Vainio-Mattilan johtamaan Mehiläisen Työelämäpalveluiden liiketoimintaa. Vainio-Mattilan kattava kokemus yritysmyynnistä, laaja-alaisista ratkaisukeskeisistä palvelukokonaisuuksista ja asiakaspalvelutoiminnasta kansainvälisellä tasolla vahvistaa suunnitellusti Mehiläisen Työelämäpalveluiden kehittymistä. Haluamme olla suomalaisen työelämän eturivin ratkaisuntuottaja ja suunnannäyttäjä”, toteaa Mehiläinen Oy:n toimitusjohtaja Matti Bergendahl. ”Mehiläisen Työelämäpalvelut kehittyy jatkossa entistä vahvemmaksi yritysasiakkaiden kumppaniksi ja tarjoamme ratkaisumalleja myös työurakeskusteluun”, jatkaa Bergendahl.

"Mehiläinen on kehittänyt Työelämäpalveluissa ainutlaatuisen toimintamallin, johon asiakkaat ovat tyytyväisiä. Työelämäpalveluiden asiakkaista yhdeksän kymmenestä suosittelisi Mehiläisen työterveyspalveluita ja lisäksi kaksi kolmesta yrityksestä kokee työterveydestä saatavan hyödyn joko vastaavan tai ylittävän siihen sijoitetun investoinnin”, sanoo Mika Vainio-Mattila. ”Mehiläisen Työelämäpalvelut sisältää kattavan kokonaisuuden vaikuttavia työterveys-, työkyky- ja työhyvinvointipalveluita Mehiläisen yli 7 500 yritys- ja yhteisöasiakkaalle ja niiden henkilöstölle. Lisäksi Mehiläisellä on merkittävä strateginen ja valtakunnallinen asema työelämän kehittämisessä. Näin mielenkiintoisen tehtävän kohdalla valinta oli helppo", jatkaa Vainio-Mattila.

Vainio-Mattilan aloittaessa Työelämäpalveluiden liiketoimintajohtajana nykyinen, pitkäaikainen liiketoimintajohtaja Tapio Virta siirtyy suunnitellusti Työelämäpalveluiden kehitysjohtajaksi. Työelämäpalveluiden liiketoimintajohtajana Mika Vainio-Mattila tulee vastaamaan Mehiläisen Työelämäpalveluista valtakunnallisesti ja hän raportoi Mehiläisen toimitusjohtajalle.

Lisätietoja:
Matti Bergendahl, toimitusjohtaja, Mehiläinen Oy, p. 040 833 5461

Mehiläinen-konserni on tunnetuin ja arvostetuin yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalvelujen tuottaja Suomessa. Mehiläisen valtakunnallinen palveluverkosto tarjoaa monipuoliset sosiaali- ja terveyspalvelut yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Vuonna 1909 perustetussa Mehiläisessä työskentelee noin 2500 henkilöä ja 2500 ammatinharjoittajalääkäriä. Mehiläinen-konsernin liikevaihto vuonna 2011 (tilikausi 1.5.-31.12.2011) oli 158 miljoonaa euroa. Mehiläinen kuuluu pohjoismaiseen Ambea-konserniin, joka on yksi Euroopan suurimmista terveys- ja hoivapalveluiden tarjoajista. www.mehiläinen.fi


Uutinen julkaistu 3.1.2013