Mehiläisen suun terveys -sektorin johtajaksi Kari Mäkipää

Mehiläinen Oy:n suun terveys -sektorin johtajaksi on nimitetty 1.10.2014 alkaen konsernin nykyinen myyntijohtaja Kari Mäkipää.

- Suun terveyden toimiala, toimijat ja toimintaympäristö ovat Kari Mäkipäälle jo entuudestaan tuttuja. Hän on aiemmin työskennellyt lähes kymmenen vuotta Suomen johtavassa hammastarvikeyrityksessä Plandent Oy:ssä. Yhtiössä hän vastasi mm. asiantuntija- ja yliopistoyhteistyöstä. Lisäksi Kari toimi yli neljä vuotta Plandent Oy:n johtoryhmän jäsenenä vastaten yhtiön myynnistä ja markkinoinnista, kertoo Mehiläinen Oy:n lääkärikeskus- ja sairaalapalveluiden liiketoimintajohtaja Kai Vesterinen.

- Näemme suun terveyspalvelut erittäin mielenkiintoisena lisänä asiakkaillemme lääkärikeskuksissamme ympäri maata. Olemme vahvistaneet suun terveyden palveluitamme merkittävästi viimeisen vuoden aikana. Suu- ja leukakirurgi,erikoishammaslääkäri Riitta Seppänen on aloittanut sektorin vastaavana hammaslääkärinä, Helsingin Forumin suun terveyden yksikkö laajenee uudeksi vaativamman hoidon yksiköksi, ja Jyväskylässä Otonhampaan yritysosto on esimerkki laajentumisestamme valtakunnallisesti. Olen iloinen, että saamme juuri Kari Mäkipään johtamaan ja kasvattamaan suun terveys -sektorin liiketoimintaa Mehiläisessä, jatkaa Vesterinen.

- Uskon, että vahva aikaisempi kokemukseni hammaslääketieteen alalta, yhdistettynä konsulttina keräämääni kokemukseeni lukuisten yritysten liiketoiminnan kehittämisestä sekä Mehiläisen eri liiketoiminta-alueiden tuntemus, antavat vahvan pohjan luoda yhdessä Mehiläisen ammattilaisten kanssa menestyksekkään kasvutarinan suun terveyden alueella, toteaa Kari Mäkipää innostuneena.

Kari Mäkipää raportoi uudessa tehtävässään liiketoimintajohtaja Kai Vesteriselle.

Lisätietoja:
Kai Vesterinen, liiketoimintajohtaja, lääkärikeskus- ja sairaalapalvelut, Mehiläinen Oy, p. 040-5459259

Mehiläinen-konserni on tunnetuin ja arvostetuin yksityinen sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottaja Suomessa. Mehiläisen valtakunnallinen palveluverkosto tarjoaa monipuoliset sosiaali- ja terveyspalvelut yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Vuonna 1909 perustetussa Mehiläisessä työskentelee noin 6 200 ammattilaista. Mehiläinen-konsernin liikevaihto vuonna 2013 oli 268,5 miljoonaa euroa. Mehiläinen kuuluu pohjoismaiseen Ambea-konserniin, joka on yksi Euroopan suurimmista terveys- ja hoivapalveluiden tarjoajista. www.mehiläinen.fi


Uutinen julkaistu 15.9.2014