Mehiläisen OmaHammaslääkäri-ketju laajenee Iisalmessa ja Malmilla

Mehiläinen Oy ostaa Helsingin Malmilla pitkään toimineen Malmin Torin Hammaslääkärit Oy:n sekä Iisalmessa toimivan Iisalmen Hammaspaikka Oy:n koko osakekannan. Molemmat vastaanotot liittyvät Mehiläisen OmaHammaslääkäri-vastaanottojen ketjuun syyskuun 2016 alusta alkaen.

OmaHammaslääkäri on lämminhenkinen hammaslääkäriketju, joka tarjoaa monipuoliset ja korkeatasoiset hammashoidon palvelut valtakunnallisesti, mutta aina vahvasti paikallisin voimin.

”Olemme erittäin iloisia saadessamme Iisalmen ja Malmin vastaanotot joukkoomme. Molemmat vastaanotot ovat toimineet pitkään ja ansiokkaasti omalla markkina-alueellaan sekä lunastaneet paikkansa alueensa vetovoimaisimpana vastaanottona. Uskomme juuri tällaisen pitkäjänteisen ja perinteisiä hammaslääkärityön arvoja kunnioittavan toiminnan kantavan myös tulevaisuudessa”, toteaa liiketoimintajohtaja Erkki Virta Mehiläisestä.

Molempien vastanottojen laatuun keskittyvä toimintafilosofia, laaja palveluntarjonta ja paikallisuus istuvat erinomaisesti Mehiläisen OmaHammaslääkäri-ketjuun.

”Monipuolinen ja ammattitaitoinen palvelu yhdessä huippuammattilaisten saumattoman tiimityöskentelyn kanssa ovat meille tärkeitä arvoja toteuttaessamme asiakaslupaustamme”, sanoo Virta.

Iisalmen ja Malmin vastaanottojen henkilökunta jatkaa yrityskaupan jälkeen Mehiläisessä vanhoina työntekijöinä. OmaHammaslääkäri -ketjuun kuuluu uusien vastaanottojen myötä 29 vastaanottoa.


Uutinen julkaistu 17.6.2016