Mehiläisen lastensuojelupalveluiden sektorijohtajaksi Kimmo Huhtimo 1.12.2012 alkaen

Mehiläisen lastensuojelupalveluiden sektorijohtajaksi on nimitetty 1.12.2012 alkaen DI Kimmo Huhtimo.

Kimmo Huhtimolla on vakuuttava ja monipuolinen kokemus palveluliiketoiminnan johtamisesta. Aiemmin hän on työskennellyt johtotehtävissä Lassila&Tikanoja Oyj:ssä ja Elisa Oyj:ssä. Mehiläisessä Huhtimo vastaa lastensuojelupalveluista kokonaisuudessaan ja hänen vastuullaan on 14 lastensuojelun toimipistettä sekä lasten psykiatrinen sairaala. Mehiläisen lastensuojelussa työskentelee noin 300 alan osaajaa.

- Lastensuojelupalveluiden yhteiskunnallinen merkitys on kasvanut vuosi vuodelta. Mehiläinen on viime vuosina panostanut voimakkaasti palveluiden sisällön kehittämiseen sekä yhteistyöhön ja kumppanuuteen kuntien kanssa. Tämä on perusta, josta on hyvä jatkaa eteenpäin. Olen innostunut, että saan olla mukana kehittämässä yhteiskunnallisesti merkittävää palvelusektoria Mehiläisessä yhdessä alan ammattilaisten kanssa. Vahvat resurssimme ja kehitysmahdollisuutemme luovat erinomaisen mahdollisuuden vastata yhteiskunnan huutoon entistä vaikuttavampien lastensuojelupalveluiden kehittämiseksi, Kimmo Huhtimo sanoo.

- Olemme keskittyneet lastensuojelupalveluissamme vahvan ammattiosaamisen kehittämiseen ja toimintamme laajentamiseen. Huhtimon vahva ja laaja-alainen johtamisosaaminen mahdollistaa osaltaan pitkäjänteisten kehityssuunnitelmiemme toteuttamisen. Haluamme olla luotettava ja palveluita ammattimaisesti kehittävä kumppani kunnille ja kaikille muillekin sidosryhmille, kertoo Kuntapalveluiden liiketoimintajohtaja Teemu Annala.

Mehiläinen on Suomen suurin yksityinen lastensuojelupalveluiden tuottaja sijaishuollon palveluissa. Tämän lisäksi Mehiläisen lastensuojelupalvelut ovat keskittyneet monipuolisen perhetyön kehittämiseen sekä terveydenhuollon osaamisen hyödyntämiseen lastensuojelussa. Terveydenhuollon osaamista hyödynnetään erityisesti psyykkisesti oireilevien tai käytöksen kannalta erittäin haastavien lasten ja nuorten asiakkuuksissa. Perhesijoitusten ja kiireellisten sijoitusten määrä on kasvanut viime vuosina. Kiireelliset sijoitukset ovat tuoneet ja tuovat jatkossakin uusia vaatimuksia sijaishuoltoon, kuten lasten hoidolliset vaatimukset sekä perheen yhtenäisyyden rakentamisen ja turvaamisen.

Lisätietoja:
Teemu Annala, liiketoimintajohtaja, Kuntapalvelut, Mehiläinen Oy
p. 040 533 7568


Uutinen julkaistu 27.11.2012