Mehiläisen lääketieteellisen johtajan Kaisla Lahdensuon tehtäväkenttä laajenee

Psykiatrian ja terveydenhuollon erikoislääkäri, dosentti, eMBA Kaisla Lahdensuo on toiminut Mehiläisen lääketieteellisenä johtajana vuodesta 2019 lähtien. Hän on vastannut tehtävässään koko Mehiläinen-konsernin laadunvarmistuksesta ja laatutyön kehittämisestä sekä yhteistyöstä ammatinharjoittajien kanssa. Osana tehtävää lääketieteellinen johtaja on toiminut poikkihallinnollisesti kaikkien liiketoimintojen ja tukipalveluiden kanssa.

1.3.2022 alkaen lääketieteellisen johtajan vastuukenttä laajenee kattamaan myös konsernin sisäisen ja ulkoisen viestinnän sekä yritysvastuuasiat. Mehiläinen-konsernin viestintäjohtaja Laura Martinsuo jatkaa entisessä roolissaan raportoiden jatkossa Lahdensuolle. Samoin Mehiläinen-konsernin yhteiskuntasuhde- ja yritysvastuujohtaja Marina Lampinen jatkaa entisessä tehtävässään raportoiden niin ikään Lahdensuolle.

Kaisla Lahdensuo nimitetään myös Mehiläinen-konsernin johtoryhmään, johon kuuluvat lääketieteellisen johtajan lisäksi toimitusjohtaja Janne-Olli Järvenpää, talous- ja rahoitusjohtaja Herkko Soininen, toimialajohtajat Markku Näreneva, Harri Pomell ja Anssi Hartiala sekä lääkärikeskusten liiketoimintajohtaja ja operatiivinen johtaja Johanna Asklöf.


Uutinen julkaistu 9.2.2022