Mehiläisen kuvantamissektorin johtajaksi on nimitetty Anssi Hartiala

Mehiläinen Oy:n kuvantamissektorin johtajaksi 1.3.2010 alkaen on nimitetty tuotantotalouden diplomi-insinööri Anssi Hartiala. Hartiala toimii Mehiläisen liiketoiminnan kehitysjohtajana ja jatkaa myös tässä toimessa uuden tehtävän vastaanottamisen lisäksi.

”Mehiläisen kuvantamissektori on tulossa uuteen kehitysvaiheeseen. Näemme paljon uusia liiketoimintamahdollisuuksia jatkossa. Olen tämän vuoksi erittäin ilahtunut, että saamme sektoria johtamaan henkilön, joka liiketoiminnan kehittämisen näkökulmasta tietää tavoitetilamme ja on innostunut viemään hankkeitamme kohti tavoitetilaamme. Samalla kun toivotan Anssi Hartialan lämpimästi tervetulleeksi tähän tehtävään, haluan kiittää Klaus Stenvallia sektorijohtajuudesta. Klaus jatkaa Vaasan yksikössämme ammatinharjoittajaradiologina ”, toteaa lääkärikeskuslinjan liiketoimintajohtaja Kai Vesterinen.

”Olen seurannut Mehiläisen kuvantamissektorin kehitystä tiiviisti viime vuodet. Yksiköiden digitalisointi on edennyt suunnitelmien mukaan ja tämä tärkeä projekti tullaan viemään menestyksekkäästi läpi. Mielenkiintoista on ollut myös seurata uusien yksiköiden kuten Turun magneettikuvausyksikön perustamista ja ylösajoa. Kuvantamispalveluissa on konsernille merkittävää kasvupotentiaalia ja on innostavaa päästä kuvantamissektorin toimintaan mukaan tässä kehitysvaiheessa.”, jatkaa Hartiala.

Kuvantamissektorin johtajana Anssi Hartiala tulee vastaamaan kuvantamispalveluista valtakunnallisesti ja raportoi tämän tehtävän osalta lääkärikeskuslinjan liiketoimintajohtaja Kai Vesteriselle.


Uutinen julkaistu 2.3.2010