Mehiläisen hoivapalveluiden ilme uudistuu: Mainio Vireen yksiköt siirtyvät Mehiläisen brändiin

Mehiläisen hoivapalveluiden brändi uudistuu kevään 2017 aikana. Siirrymme myös kaikissa Mainio Vireen palvelukodeissa Mehiläisen brändiin. Uudistus toteutetaan vaiheittain huhtikuun 2017 alkuun mennessä.

Ikääntyneiden palveluissa toimimme kahdella palvelubrändillä, Mehiläisen Villat ja Mehiläisen Mainiokodit. Villat tarjoavat ensiluokkaista asumista avarissa ja korkeat vaatimukset täyttävissä tiloissa. Villojen palvelutarjontaan kuuluu myös erilaisia lisäpalveluja. Mehiläisen Mainiokodit tarjoavat yksilöllisiä ja ihmisläheisiä hoivapalveluja ikäihmisille. Panostamme Mainiokotien toiminnassa laadukkaaseen hoitoon ja hoivaan, yhteisöllisyyteen ja elämänmakuiseen arkeen.

Mehiläisen Ykköskodit tarjoavat asumispalveluja mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Panostamme vahvasti tavoitteelliseen ja asukaslähtöiseen kuntoutukseen, monipuolisiin kuntoutuksen menetelmiin sekä yhteisöllisyyteen. Tuemme kuntoutujien itsenäisyyttä ja osallisuutta erilaisten toimintojen, kuten työtoiminnan, päivätoiminnan ja muiden kuntoutusmuotojen avulla.

Mehiläisen Omakodit tarjoavat asumispalveluja vammaisille. Asiakkainamme on sekä kehitys- että vaikeavammaisia. Tuemme asukasta omiin valintoihin ja heidän itsensä näköiseen elämään. Tavoitteena on vahvistaa yksilön omia elämänhallintataitoja sekä itsenäistä ja omatoimista selviytymistä. Tarjoamme yksilöllisiin tarpeisiin ja toiveisiin perustuvaa apua, tukea, ohjausta ja kannustusta.

Mainio Vireen sähköpostiosoitteet muuttuvat helmikuun alusta alkaen

Mainio Vireen henkilökunnan sähköpostit muuttuvat mehiläisen sähköpostiosoitteiksi 1.2.2017 alkaen. Työntekijöiden sähköpostiosoitteet ovat jatkossa etunimi.sukunimi@mehilainen.fi. Vanhoihin mainiovire.fi – osoitteisiin lähetetyt viestit ohjataan uusiin osoitteisiin automaattisesti.

Mainio Vireen osoitetiedot muuttuvat

Mainio Vireen ja sen tytäryhtiöiden osoite on jatkossa Mehiläisen hoivapalveluiden hallinnon osoite: Paciuksenkatu 27, 00270 Helsinki.

Annamme mielellämme lisätietoja muutoksiin liittyen.

Yhteistyöterveisin,

Niklas Härus
Liiketoimintajohtaja
Mehiläinen Hoivapalvelut
p. 041 5369796
niklas.harus@mehilainen.fi


Uutinen julkaistu 1.2.2017