Mehiläinen YIT:n työterveyskumppaniksi

YIT ja Mehiläinen ovat allekirjoittaneet valtakunnallisen työterveyspalvelujen kumppanuussopimuksen. Sopimus astuu voimaan vaiheittain 1.1.2011 alkaen ja se kattaa koko YIT:n Suomen henkilöstön. Mehiläinen vastaa kumppaniverkostonsa kanssa jatkossa noin 10 000 YIT:läisen työterveyspalveluista.

Mehiläinen mukana rakentamassa YIT:läisten hyvinvointia

”Henkilöstön merkitys on meille keskeinen. YIT haluaa panostaa henkilöstön työkykyyn nyt ja tulevaisuudessa tarjoamalla jatkossa henkilöstölleen entistä korkealaatuisemmat työterveyspalvelut. Kumppanuusyhteistyö Mehiläisen kanssa on tärkeä askel YIT:läisten hyvinvoinnin edistämisessä”, kertoo YIT:n hallinto- ja henkilöstöjohtaja Antero Saarilahti.

”YIT arvostaa Mehiläisen halua löytää asiakaskeskeisiä ratkaisuja ja tahtoa rakentaa aito kumppanuus YIT:n kanssa. Se vaikutti valintaan. Mehiläinen vakuutti myös työterveyden asiantuntemuksellaan ja edistyksellisillä työkyvynhallinnan työkaluilla”, jatkaa Antero Saarilahti.

”YIT on Suomen suurimpia työantajia ja asiakkuus on Mehiläiselle erittäin merkittävä”, toteaa Mehiläisen Työterveyden liiketoimintajohtaja Tapio Virta. ”YIT on jo pitkään panostanut henkilöstön työkyvyn ja hyvinvoinnin edistämiseen ja olemme iloisia ja ylpeitä saadessamme tuoda Mehiläisen työterveyspalvelut ja osaamisen mukaan tähän tärkeään työhön YIT:n henkilöstön hyväksi”, toteaa liiketoimintajohtaja Tapio Virta Mehiläisen Työterveydestä.

Lisätietoja:

YIT
hallinto- ja henkilöstöjohtaja Antero Saarilahti, puh. 020 433 2280

Mehiläinen Työterveys
liiketoimintajohtaja Tapio Virta, puh. 040 548 5875

YIT on merkittävä eurooppalainen kiinteistö- ja rakennusalan sekä teollisuuden palveluyritys. Rakennamme, kehitämme ja ylläpidämme hyvää elinympäristöä Pohjoismaissa, Venäjällä, Baltian maissa sekä Keski-Euroopassa. Vuonna 2009 YIT:n liikevaihto oli 3,5 miljardia euroa. Konsernin henkilöstömäärä on yli 25 500. YIT:n osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä.

Mehiläinen-konserni on tunnetuin ja arvostetuin yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalvelujen tuottaja Suomessa. Mehiläisen valtakunnallinen palveluverkosto tarjoaa monipuoliset sosiaali- ja terveyspalvelut yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Vuonna 1909 perustetussa Mehiläisessä työskentelee noin 1700 henkilöä ja 1900 ammatinharjoittajalääkäriä. Mehiläinen-konsernin liikevaihto vuonna 2009 oli 167 miljoonaa euroa. Mehiläinen kuuluu pohjoismaiseen Ambea-konserniin, joka on yksi Euroopan suurimmista terveys- ja hoivapalveluiden tarjoajista


Uutinen julkaistu 17.9.2010