Mehiläinen yhteistyöhön Paavo Nurmi -keskuksen kanssa

Mehiläinen on solminut yhteistyösopimuksen Paavo Nurmi -keskuksen kanssa. Yhteistyön tarkoituksena on tuottaa korkeatasoisia ja mitattavissa olevia liikunta- ja hyvinvointipalveluita Mehiläisen Työelämäpalveluiden asiakasorganisaatioille.

­Paavo Nurmi -keskus on Turun yliopiston yhteydessä toimiva liikunnan ja terveyden tutkimus-, koulutus- ja tiedonvälitysyksikkö. Paavo Nurmi -keskus on yksi kuudesta valtakunnallisesta liikuntalääketieteen keskuksesta ja on toiminut vuodesta 1957.

-Tarjoamme tieteelliseen näyttöön ja kokemukseen perustuvia erilaisia tapoja vaikuttaa työssä jaksamiseen ja hyvinvointiin. Paavo Nurmi -keskus tutkii liikunnan ja terveellisten elämäntapojen vaikutuksia ja soveltaa niitä käytäntöön. Yhteistyömme ansiosta Mehiläinen tarjoaa jatkossa asiakkailleen ajanmukaisinta tieteellistä terveyden ja hyvinvoinnin ohjausta ja neuvontaa. Palvelut räätälöidään kunkin asiakasyrityksen tarpeita vastaaviksi, kertoo työhyvinvointipalveluiden johtaja Taina Sopenlehto Mehiläisestä.

- Voimme toteuttaa mm. kaiken tasoiset, kattavat kuntotestit suuremmankin organisaation tarpeisiin. Tämä on Varsinais-Suomen alueella mahdollista vain yhteistyömme kautta. Ryhmissä tehtävät kuntotestit antavat mahdollisuuden yhdessä tekemiseen, kannustamiseen ja yhteishengen luomiseen. Kaikki saavat kuitenkin oman henkilökohtaisen palautteen jonka avulla hyvinvointiaan voi parantaa itselleen sopivin muutoksin, kertoo lääkäri Harri Helajärvi Paavo Nurmi -keskuksesta

Työhyvinvoinnin tukeminen edistää mielekästä ja innostunutta suhtautumista työhön. Työssä jaksaminen vahvistuu ja työtehokkuus lisääntyy. Yrityksen strategian pohjalta valitut työhyvinvointipalvelut tarjoavat ratkaisuja työhyvinvoinnin parantamiseen, johtamiseen ja kehittämiseen sekä työyhteisön mahdollisuuksien hyödyntämiseen.

Mehiläinen tarjoaa yrityksille Työelämäpalvelut-kokonaisuuden, joka kattaa työterveys-, työkyky- ja työhyvinvointipalvelut. Yhtenäinen palvelukokonaisuus auttaa yrityksiä löytämään tarpeitaan vastaavat palvelut ja tukimuodot helposti, joustavasti ja oikea-aikaisesti.

Lisätietoja:
Taina Sopenlehto, työhyvinvointipalveluiden johtaja, Mehiläinen Oy, p. 050 363 4777
Harri Helajärvi, lääkäri, Paavo Nurmi -keskus, p. 044 358 9909

Mehiläinen-konserni on tunnetuin ja arvostetuin yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalvelujen tuottaja Suomessa. Mehiläisen valtakunnallinen palveluverkosto tarjoaa monipuoliset sosiaali- ja terveyspalvelut yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Vuonna 1909 perustetussa Mehiläisessä työskentelee noin 6 000 ammattilaista. Mehiläinen-konsernin liikevaihto vuonna 2011 (tilikausi 1.5.-31.12.2011) oli 158 miljoonaa euroa. Mehiläinen kuuluu pohjoismaiseen Ambea-konserniin, joka on yksi Euroopan suurimmista terveys- ja hoivapalveluiden tarjoajista. www.mehilainen.fi


Uutinen julkaistu 10.12.2012