Mehiläinen vastaa koripallon EM-karsintakuplan koronatestauksista sekä edesauttaa turvallisen tapahtuman järjestämisessä

Mehiläinen haluaa mahdollistaa osaltaan turvallisen urheilutapahtuman järjestämisen, kun koripallon EM-karsinnat pelataan Espoossa 28.-30.11. Mehiläinen vastaa tapahtuman koronatestauksesta. Suomen koripalloliiton toiveiden mukaan helsinkiläishotelliin räätälöity testauspiste vastaa kaikkien kuplan sisällä olevien testauksesta.

Mehiläisen henkilökunta on aloittanut testaukset tiistaina 24.11. kahdella erillisellä testipisteellä, ja päivystää testauspisteellä vuorokauden ympäri. Testauspisteellä käyvät kaikki urheilijat ja heidän taustajoukkonsa huoltajista valmentajiin sekä tapahtumahenkilökunta.

- Haluamme olla tukemassa urheilijoita, urheilutapahtumien järjestäjiä sekä organisaatioita, jotta urheilutoiminta pysyy käynnissä. Urheilu vaikuttaa yhteiskuntaan ja ihmisiin laajasti, luo yhteisöllisyyttä sekä hyvinvointia. Kuplien avulla voimme yhdessä tuoda urheilun kotikatsomoihin myös näinä vaikeina aikoina, Urheilu Mehiläisen ylilääkäri Mikko Kirjavainen kertoo

Koripalloliiton kanssa järjestetty toimintamalli saa kiitosta.

- Mehiläinen on hoitanut kaiken todellisella ammattitaitolla ja venynyt upeasti jatkuvasti matkan varrella muuttuneiden tarpeiden mukaan. Olemme saaneet myös hyviä neuvoja, miten terveyteen ja tässä tapauksessa erityisesti testaamiseen liittyvät asiat kannattaa poikkeusolosuhteissa hoitaa, Suomen koripalloliiton myyntijohtaja Timo Vertio kiittelee.

- Pandemia on opettanut meillä Mehiläisessä toimimaan jouhevasti erilaisiin tarpeisiin sopeutuen. Hyvin suunniteltujen toimintamallien avulla saimme ketterästi yhdessä Koripalloliiton kanssa toteutettua kuplan koronatestauksen, Kirjavainen jatkaa.

Pelaajat tulevat testiin joukkue kerrallaan ja kohtaamiset muiden kanssa on minimoitu noutamalla pelaajat testipisteelle yksittäin ennalta sovitun aikataulun mukaisesti. Kaikkia ylimääräisiä kontakteja hotellin tiloissa pyritään välttämään.

-Mehiläisellä on vahva osaaminen ja ammattitaito koronatestauksessa ja pitkään jatkunut yhteistyö urheillijoiden ja eri seurojen kanssa. Drive-in toiminta on mahdollinen sopeuttaa eri tiloihin ja varusteet ja tarvikkeet ovat helposti liikuteltavissa. Tehokas tiimi ja tarkkaan mietitty ja suunniteltu toimintamalli helpottaa käytännön toteutusta, Mehiläisen testauspisteen vastaava Minna Karppinen kertoo.

kuva: Susijengi


Uutinen julkaistu 27.11.2020