Mehiläinen vahvistaa organisaatiorakennettaan yksityisrahoitteisissa palveluissa

Yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille palveluitaan tarjoava Mehiläinen organisoi uudelleen lääkärikeskus-, työterveys- ja sairaalapalveluiden johtoa. Uudelleenorganisointi vahvistaa Mehiläisen alueellista ja paikallista johtamista yksityisrahoitteisissa palveluissa. Lisäksi Mehiläinen vahvistaa sairaalapalveluiden kehitystä.

Mehiläinen kehittää entistä vahvemmin sairaalapalveluitaan. Valtakunnalliseen sairaalaverkostoon ja sairaaloiden toiminnallisuuteen panostetaan sekä potilasturvallisuutta ja ympäristöystävällistä toimintaa kehitetään entisestään.

Mehiläisen Sairaalapalveluiden liiketoimintajohtajaksi on nimitetty DI, MBA Markus Henriksson. Henriksson siirtyy tehtävään Mehiläisen Uudenmaan aluejohtajan tehtävästä sekä jatkaa Mehiläinen-konsernin johtoryhmän jäsenenä. Sairaala- ja lääkärikeskuspalveluista aiemmin vastannut liiketoimintajohtaja EL Kai Vesterinen jatkaa Mehiläisen Lääkärikeskuspalveluiden liiketoimintajohtajana ja myös konsernin johtoryhmän jäsenenä. Työterveyden liiketoimintajohtaja LL Tapio Virta jatkaa tehtävässään sekä konsernin johtoryhmän jäsenenä.

Mehiläisen lääkäri-, työterveys- ja sairaalapalveluiden organisaatio jaetaan neljään maantieteelliseen alueeseen, joiden johtoon nimitetään aluejohtajat. Aluejohtajat vastaavat kokonaisvaltaisesti alueensa yksityisrahoitteisista palveluista. Aluejohtajat raportoivat liiketoimintajohtajille.

Aluejohtajat:
Pääkaupunkiseutu (Helsingin, Espoon ja Vantaan toimipisteet, mukaan lukien Uudenmaan työpsykologian yksikkö), aluejohtajaksi on nimitetty LL, MBA Johanna Asklöf.
Etelä-Suomi (Lohja, Nummela, Karjaa, Lahti, Hämeenlinna, Riihimäki, Hyvinkää, Rajamäki ja Kouvola), aluejohtajaksi on nimitetty MBA Jaana Minkkinen.
Länsi-Suomi (Turku, Salo, Raisio ja Pori), aluejohtajaksi on nimitetty KTK Jouni Peltomaa.
Keski- ja Pohjois-Suomi (Tampere, Vaasa, Jyväskylä, Kuopio ja Oulu), aluejohtajaksi on nimitetty EL Jukka Sipponen.

Mehiläisen 22 lääkärikeskuksen yksikönjohtajat vastaavat jatkossa yksiköiden lääkärikeskus-, työterveys- ja sairaalapalveluista kokonaisuudessaan ja raportoivat aluejohtajalleen.

Yksikönjohtajat:
Airport (Vantaa): Kaisa Kareinen
Forum (Helsinki): Olli Lehtisalo
Hyvinkää: Jaana Minkkinen, oto
Hämeenlinna: Päivi Jurvanen
Jyväskylä: Mila Korhonen
Kielotie (Vantaa): Kaisa Kareinen
Kouvola: Timo Kamppari
Kuopio: Anne Karttunen
Lahti: Jaana Minkkinen, oto
Leppävaara (Espoo): Erja Penttinen
Lohja, Nummela, Karjaa: Helka Saari
Oulu: Vuokko Sinko
Pori: Harri Reunanen
Pitäjänmäki (Helsinki): Erja Penttinen
Raisio: Petri Juhakoski
Riihimäki: Jaana Minkkinen, oto
Salo: Päivi Aunio
Tampere: Marja Viitaniemi
Turku: Merja-Irene Tompuri
Töölö (Helsinki): Tuula Elovaara
Vaasa: Kent Söderlund
Ympyrätalo (Helsinki): Kristiina Aalto

Lisätietoja:
Mehiläinen Oy
Kai Vesterinen, liiketoimintajohtaja, p. 040 545 9259
Tapio Virta, liiketoimintajohtaja, p. 040 548 5875
Markus Henriksson, liiiketoimintajohtaja, p. 040 560 1872


Uutinen julkaistu 12.4.2011