Mehiläinen vahvistaa hallitustaan – kaksi uutta suomalaista jäsentä Mehiläisen hallitukseen

Mehiläinen Oy vahvistaa hallitustaan kahdella hallitusjäsenellä. KTM Leena Laitinen, 43, ja KTM Juhani Laakso, 30, on valittu hallitukseen 4.9.2013 alkaen.

Leena Laitinen on juuri valittu Snellman-konsernin konsernijohtajaksi ja hän aloittaa uudessa tehtävässään 1.1.2014 alkaen. Leena Laitinen aiemmin on ollut 18 vuotta S-ryhmän johtotehtävissä. Laitisella on laaja kokemus vähittäiskaupasta, ketjutoiminnasta ja päivittäis- sekä käyttötavarakaupasta. Hän on toiminut mm. S-ryhmän käyttötavarakaupan- ja Prisma-ketjun johtajina sekä Virossa SOK:n maajohtajana että As Prisma Peremarketin toimitusjohtajana. Lisäksi hän on toiminut useita vuosia eri alueosuuskauppojen Prismajohtajana.

Juhani Laakso toimii Tritonissa sijoitusjohtajana ja on tällä hetkellä muun muassa Suomen Lähikauppa Oy:n hallituksessa. Juhani Laakso on toiminut Tritonissa vuodesta 2010 alkaen ja sitä ennen hän toiminut liikkeenjohdon konsulttina Bain & Companyssa. Laaksolla on laaja-alainen kokemus kuluttaja- ja palveluliiketoiminnoista myös kansainvälisestä ja lisäksi hänellä on vahva kokemus yritysrahoituksesta.

- Olemme halunneet vahvistaa Mehiläisen hallitusta uudella jäsenellä ja olen erittäin tyytyväinen saadessamme Leena Laitisen laaja-alaisen kokemuksen ketjuliiketoiminnasta, kuluttajamarkkinasta ja brändien hallinnasta. Juhani Laakson osaaminen täydentää Mehiläisen hallitusta erittäin hyvin tuoden kansainvälistä palveluliiketoiminnan osaamista. Haluamme kehittää Mehiläistä vahvasti suomalaisena yrityksenä, erityisesti sosiaali- ja terveyspalveluiden ykkösvaihtoehtona kaikille asiakasryhmille, sanoo Mehiläinen Oy:n hallituksen puheenjohtaja Mikael Lilius.

Lisätietoja:
Mikael Lilius, hallituksen puheenjohtaja, Mehiläinen Oy
kontaktipyynnöt: susanne.gronroos@mehilainen.fi

Mehiläinen-konserni on tunnetuin ja arvostetuin yksityinen sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottaja Suomessa. Mehiläisen valtakunnallinen palveluverkosto tarjoaa monipuoliset sosiaali- ja terveyspalvelut yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Vuonna 1909 perustetussa Mehiläisessä työskentelee noin 6 000 ammattilaista. Mehiläinen-konsernin liikevaihto vuonna 2012 oli 256,4 miljoonaa euroa. Mehiläinen kuuluu pohjoismaiseen Ambea-konserniin, joka on yksi Euroopan suurimmista terveys- ja hoivapalveluiden tarjoajista. www.mehiläinen.fi


Uutinen julkaistu 12.9.2013