Mehiläinen vahvistaa asiakaskokemuksen kehittämistä – DI Kimmo Huhtimo asiakaskokemusjohtajaksi

DI Kimmo Huhtimo, 43, on nimitetty 1.9.2013 alkaen Mehiläinen-konsernin asiakaskokemusjohtajaksi ja hän raportoi tässä tehtävässä toimitusjohtajalle. Huhtimo siirtyy tehtävään Mehiläisen Kuntapalveluiden lastensuojelusektorinjohtajan tehtävistä. Kimmo Huhtimolla on vakuuttava ja monipuolinen kokemus asiakaskokemuksen kehittämisestä ja palveluliiketoiminnan johtamisesta. Ennen Mehiläiseen tuloa hän on työskennellyt johtotehtävissä muun muassa Lassila&Tikanoja Oyj:ssä ja Elisa Oyj:ssä.

"Haluamme Mehiläisessä kehittää edelleen kykyämme kohdata ja palvella asiakkaitamme siten, että asiakkaamme arvioivat Mehiläisen Suomen parhaaksi yritykseksi vuoteen 2018 mennessä. Sosiaali- ja terveyspaveluissa korkea ammattitaito ja hyvä hoito ovat toimintamme perusedellytyksiä. Tämän lisäksi haluamme asiakkaidemme kokevan, että olemme juuri häntä varten. Tästä on asiakaskokemuksessa kysymys", toteaa Mehiläinen Oy:n toimitusjohtaja Matti Bergendahl.

Lisätietoja:
Matti Bergendahl, toimitusjohtaja, Mehiläinen Oy, p. 040 833 5461

Mehiläinen-konserni on tunnetuin ja arvostetuin yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalvelujen tuottaja Suomessa. Mehiläisen valtakunnallinen palveluverkosto tarjoaa monipuoliset sosiaali- ja terveyspalvelut yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Vuonna 1909 perustetussa Mehiläisessä työskentelee noin 6 000 ammattilaista. Mehiläinen-konsernin liikevaihto vuonna 2012 oli 256,4 miljoonaa euroa. Mehiläinen kuuluu pohjoismaiseen Ambea-konserniin, joka on yksi Euroopan suurimmista terveys- ja hoivapalveluiden tarjoajista. www.mehilainen.fi


Uutinen julkaistu 13.8.2013