Mehiläinen vahvistaa asemaansa suun terveyden palveluissa – Jyväskyläläinen Otonhammas Oy osaksi Mehiläinen Oy:tä

Jyväskylässä toimiva hammas- ja korvalääkäriasema Otonhammas Oy on siirtynyt 16.6.2014 allekirjoitetulla kaupalla Mehiläinen Oy:n omistukseen. Otonhampaassa työskentelee neljä lääkäriä ja 19 hoitoalan ammattilaista.

Otonhammas on Jyväskylässä toimiva huippuosaamisen hammas- ja korvalääkärikeskus. Otonhampaan palveluihin kuuluu korvalääkärin vastaanotto- ja leikkaustoiminta, erikoishammashoito, keinojuurikirurgia ja -protetiikka sekä esteettinen hammashoito. Otonhammas on toiminut Jyväskylän Kolmikulmassa vuodesta 1991 ja sen ovat perustaneet korva- nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäri Seppo Kuttila ja erikoishammaslääkäri Marjaana Kuttila.

- Haluamme vahvistaa Mehiläisen suun terveyden palveluita Jyväskylässä ja valtakunnallisesti. Otonhampaan erinomainen korva- nenä- ja kurkkutautien osaaminen vahvistaa myös merkittävästi korvalääkäripalveluitamme Jyväkylässä. Olemme todella tyytyväisiä kaupan toteutumiseen ja toivotamme Otonhampaan tervetulleeksi Mehiläisen huippuammattilaisten joukkoon. Yhteisenä tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme Suomen paras asiakaskokemus, kertoo Mehiläisen lääkärikeskus- ja sairaalapalveluista vastaava liiketoimintajohtaja Kai Vesterinen.

- Mehiläinen tekee määrätietoisesti ja sitoutuneesti työtä tuottaakseen korkealaatuisia ja turvallisia palveluita asiakkailleen. Tämä, yhdistettynä ainutlaatuisuuteen, vastuullisuuteen ja asiantuntijuuteen nojaavaan arvopohjaan, teki Mehiläisestä luontevan ja parhaan valinnan, kun pohdimme vaihtoehtoja perinteikkään yrityksemme tulevaisuuden suhteen, kertoo Otonhammas Oy:n toimitusjohtaja Seppo Kuttila.

Lisätietoja antavat:

Kai Vesterinen, Mehiläinen Oy, liiketoimintajohtaja, p. 040 545 9259
Seppo Kuttila, Otonhammas Oy, toimitusjohtaja, p. 0400 720820

Mehiläinen-konserni on tunnetuin ja arvostetuin yksityinen sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottaja Suomessa. Mehiläisen valtakunnallinen palveluverkosto tarjoaa monipuoliset sosiaali- ja terveyspalvelut yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Vuonna 1909 perustetussa Mehiläisessä työskentelee noin 6 200 ammattilaista. Mehiläinen-konsernin liikevaihto vuonna 2013 oli 268,5 miljoonaa euroa. Mehiläinen kuuluu pohjoismaiseen Ambea-konserniin, joka on yksi Euroopan suurimmista terveys- ja hoivapalveluiden tarjoajista. www.mehiläinen.fi


Uutinen julkaistu 17.6.2014