Mehiläinen Turku ja TPS Salibandy ry yhteistyöhön

Mehiläinen Turku ja TPS Salibandy ry ovat solmineet yhteistyösopimuksen 1.6.2014 lukien. Sopimus on kolmevuotinen ja koskee koko seuraa eli sekä miesten ja naisten edustusjoukkueita että kaikkia juniorijoukkueita. Sopimus kattaa laajasti niin terveydenhuollon kuin toiminnallisenkin yhteistyön.

- TPS on Suomen suurimpia salibandyseuroja, jonka edustusjoukkueet pelaavat maan korkeimmalla sarjatasolla ja seuralla on lisäksi erittäin ansiokasta junioritoimintaa. Olemmekin iloisia saadessamme aloittaa yhteistyön näin suuren ja ansiokkaasti toimivan seuran kanssa. Uskon, että Mehiläisen laadukkaat palvelut ovat omiaan vastaamaan tepsiläisten tarpeisiin, sanoo Turun Mehiläisen yksikönjohtaja Juha Hämäläinen.

TPS Salibandyn toiminnanjohtaja Juha Kiviniemi on samoilla linjoilla Hämäläisen kanssa.
- Uskomme vahvasti siihen, että Mehiläinen isona toimijana pystyy palvelemaan jäsenistöämme vankalla ammattitaidolla oli kyse sitten urheiluvammasta tai yllättävistä sairasteluista. Seuramme edustusjoukkueille on Mehiläisen toimesta nimetty lääkäri ja oma yhteyshenkilö, jota pidämme erittäin tärkeänä asiana. Junioripuolella yhteistyö näkyy vahvimmin siinä, että Mehiläinen hankkii jokaiselle seuramme joukkueelle uudet ensiapulaukut sisältöineen, sanoo Kiviniemi.

- Sopimus luo hyvät puitteet yhteistyön kehittämiselle ja syventämiselle tulevina vuosina. Uskomme, että jatkossa voimme yhteistyön kautta toteuttaa yhteiskuntavastuutamme esimerkiksi lasten ja nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseksi, toteavat Hämäläinen ja Kiviniemi lopuksi.

Mehiläinen-konserni on tunnetuin ja arvostetuin yksityinen sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottaja Suomessa. Mehiläisen valtakunnallinen palveluverkosto tarjoaa monipuoliset sosiaali- ja terveyspalvelut yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Vuonna 1909 perustetussa Mehiläisessä työskentelee noin 6 200 ammattilaista. Mehiläinen-konsernin liikevaihto vuonna 2013 oli 268,5 miljoonaa euroa. Mehiläinen kuuluu pohjoismaiseen Ambea-konserniin, joka on yksi Euroopan suurimmista terveys- ja hoivapalveluiden tarjoajista. www.mehiläinen.fi


Uutinen julkaistu 19.6.2014