Mehiläinen toimittaa lääkäreitä ja hoitajia Helsingin ja Vantaan kaupungeille

Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimiala on valinnut Mehiläisen toimittamaan lääkäreitä ja hoitajia Myllypuron terveysaseman päiväaikaisen päivystys- ja akuuttitoiminnan tueksi 4.1.2021 alkaen kevennetyn kilpailutuksen perusteella.

Myös Vantaan kaupungin sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala valitsi lääkäripalveluiden kilpailutuksen perusteella Mehiläisen puitesopimustuottajaksi terveysasemien, Vantaan sairaalan, vammaispalveluiden, päihdepalveluiden, lastenneurologian, lastenpsykiatrian sekä nuorisopsykiatrian lääkäripalveluissa.

Omissa lääkärikeskuksissaan Mehiläinen tuottaa jatkossa Vantaan koululaisten ja esikoululaisten silmälääkäri, äitiysneuvola, lastenneuvola, koulu- ja opiskelijaterveydenhuollon lääkäripalveluita maksusitoumuksella. Lisäksi Mehiläinen valittiin yksinoikeudella vastaamaan Vantaan sairaalan viikonloppu- ja arkipyhien osastokiertojen lääkäripalveluista.

- Mehiläinen on toiminut jo pitkään sekä Helsingin että Vantaan kumppanina julkisissa terveyspalveluissa. Nämä valinnat vahvistavat ja tiivistävät yhteistyötä entisestään, kommentoi Mehiläisen julkisten terveyspalveluiden toimialajohtaja Markku Näreneva.


Uutinen julkaistu 16.12.2020