Mehiläinen terveydenhuoltoalan kiinnostavin työnantaja

Taloustutkimuksen Työnantajakuva 2018 -tutkimus kertoo, että Mehiläinen on alan houkuttavin työnantaja terveydenhuollon ammattilaisten parissa.

​- Olemme aktiivinen rekrytoija ja läsnä kaikkialla Suomessa. Hoidon laatu on Mehiläisessä korkealla tasolla, asiakastyytyväisyys on kiitettävä sekä henkilöstö viihtyy ja on innostunut merkityksellisessä työssään. Uskoakseni kaikki nämä tekijät yhdessä tekevät meistä kiinnostavan työnantajan, henkilöstöjohtaja Anu KolariMehiläisestä toteaa.

Terveydenhuoltoalalla työskentelevien mielestä työnantajaorganisaation tärkeimpiä ominaisuuksia ovat muun muassa: hyvä työilmapiiri, tarjoaa mielenkiintoisia tehtäviä, sekä kouluttaa ja kehittää henkilöstöään. Mehiläinen rankataankin yrityksistä korkeimmalle juuri näissä vastaajien nimeämissä ominaisuuksissa.

Vastaajat kokevat myös, että Mehiläinen on yritys, joka kehittyy ja menestyy tulevaisuudessa. Mehiläinen tarjoaa vastaajien mielestä mielenkiintoisia tehtäviä ja sen tuotteet ja palvelut ovat sellaisia, joiden parissa he haluaisivat mieluiten työskennellä.

- Mehiläinen panostaa jatkossakin asiantuntijuuteen, korkeaan laatuun ja edelläkävijyyteen digitaalisissa palveluissa, Anu Kolari jatkaa.

Mehiläisessä työskentelevän yleislääkäri Matti Suomisen mielestä Mehiläinen on joustava työnantaja ilman turhaa byrokratiaa.

- Koen, että työntekijän yksilölliset vahvuudet ja toiveet otetaan hyvin huomioon ja porukka pelaa yhteen. Lisäksi Mehiläisen mentorointiohjelma tukee uraansa aloittelevaa lääkäriä monin eri tavoin, Suominen sanoo.

Mehiläinen työnantajana

  • Yli 14 000 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista
  • 46 lääketieteen erikoisalaa edustettuna
  • 4 300 lääkäriä, joista 3 200 toimii ammatinharjoittajina
  • Yli 2 milj. lääkärikäyntiä
  • Yli 360 toimipistettä Suomessa
  • Suurimmat ammattiryhmät Mehiläisessä: sairaanhoitajat ja lähihoitajat

Uutinen julkaistu 29.6.2018