Mehiläinen täydentämään vakuutusyhtiö Fennian terveyspalvelujen palveluverkostoa

Mehiläinen jatkaa vahvaa kasvuaan ja on sopinut Fennian kanssa terveyspalveluiden tuottamisesta. Mehiläinen haluaa palvella hyvin ja laadukkaasti kaikkia vakuutusasiakkaita ja Fennian yhteistyö auttaa tässä kehityksessä.

- Hienoa, että pääsemme tarjoamaan Fennian asiakkaalle entistä laajemmin palvelujamme. Mehiläinen on panostanut hoidon laadun ja vaikuttavuuden lisäksi laajasti digipalveluihin, ja pystymme tuomaan tämän osaamisen nyt myös Fennian asiakkaille. Laaja verkostomme parantaa palveluiden saatavuutta Fennian asiakkaille, Mehiläisen vakuutusyhtiöyhteistyöstä vastaava johtaja Matti Schmidt kertoo.

Mehiläinen täydentää Fennian terveyspalvelujen palveluverkostoa, jossa ovat mukana ennestään Pihlajalinna ja Terveystalo. Nyt myös Fennian asiakkaat pääsevät käyttämään Mehiläisen palveluja kokonaisvaltaisesti ja Fennian vakuutusasiakkaat hyötyvät kumppanuudesta.

- Nyt voimme palvella Fennian vakuutusasiakkaita laajemmin ja taata heille laadukkaan hoitoketjun Mehiläisessä alusta loppuun saakka, Schmidt jatkaa.


Uutinen julkaistu 3.1.2020