Mehiläinen tarjoaa kaihileikkauksia HUS:n palveluseteliasiakkaille. Kaihileikkaukseen nopeasti ja toivottuna ajankohtana.

Juttu päivitetty: 23.1.2018 (yhteystiedot muutettu)

Mehiläinen aloittaa palveluntuottajana Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kaihileikkausten palvelusetelijärjestelmässä. Mehiläisessä kaihileikkauksen ajankohta sovitaan aina potilaan toiveiden mukaan. Leikkauksen pääsee Mehiläisessä nopeasti. Palveluseteli on arvoltaan 660 euroa, ja leikkauksen hinta Mehiläisessä on 750 euroa. Potilaan omavastuuksi jää 90 euroa eli sama kuin HUS:n vastaavan palvelun asiakasmaksu.

Harmaakaihi voidaan hoitaa vain leikkaamalla. Oikea ajankohta kaihileikkaukselle on kun näkö heikkenee haittaavasti. Toimenpiteessä samentunut mykiö korvataan tekomykiöllä. Tekomykiön vahvuuden ja tyypin valinnalla voidaan vaikuttaa leikkauksen jälkeiseen näköön ja silmälasien tarpeeseen asiakkaan toiveiden ja tottumusten mukaan. Palveluseteli sisältää korkealaatuisen tekomykiön. Mahdollisen, esim. hajataittoa korjaavan, erikoislinssin lisähinta veloitetaan asiakkaalta erikseen.

Kaihileikkauksia Mehiläisessä tekevät kokeneet silmäkirurgit Mehiläinen Töölön sairaalassa. (Pohjoinen Hesperiankatu 17 C, 3. krs)

Lisätietoja ja ajanvaraus kaihileikkauksen esitutkimukseen ja toimenpiteeseen:

Mehiläisen ajanvaraus ja asiakaspalvelu: 010 414 00 (0,084 €/min) (avoinna 24/7)


Uutinen julkaistu 28.6.2012