Mehiläinen on Suomen Olympiakomitean yhteistyökumppani

Mehiläinen on toiminut Suomen Olympiakomitean virallisena yhteistyökumppanina vuodesta 2001 lähtien. Mehiläinen tarjoaa lääketieteellistä ja terveydenhoidollista osaamista Olympiakomitealle ja on ollut osaltaan kehittämässä olympiaurheilijoiden "työterveyshuoltoa" yhdessä Olympiakomitean lääketieteellisen asiantuntijaryhmän puheenjohtajan Tommi Vasankarin kanssa. Tällä hetkellä voimassa oleva sopimus jatkuu olympiadin loppuun, eli Mehiläinen on yhteistyökumppanina vielä vuoden 2012 Lontoon kesäkisoissa.

"Olemme iloisia tästä pitkään jatkuneesta yhteistyöstämme maan johtavan terveyspalveluyrityksen, Mehiläisen, kanssa. Joustavan yhteistyömme ansiosta olympiajoukkueemme jäsenet ovat mm. saaneet alkuvuodesta sikainfluenssarokotuksensa keskitetysti ja vaivattomasti Mehiläinen Töölössä. Toivomme, että yhteistyömme jatkuu tulevaisuudessa tämän olympiadin jälkeenkin", toteaa Olympiakomitean pääsihteeri Jouko Purontakanen.

"On ollut hienoa päästä lähietäisyydeltä seuraamaan Suomen Olympiakomitean pitkäjänteistä ja monipuolista työtä suomalaisen huippu-urheilun eteen", kertoo Mehiläisen toimitusjohtaja Matti Bergendahl. Odotamme Vancouverin olympialaisia innolla ja toivotamme olympiaurheilijoille menestyksekkäitä ja terveitä kisapäiviä!"


Uutinen julkaistu 21.1.2010