Mehiläinen Rekrygaalan finaalissa ”Vuoden työnantajabrändi” -kategoriassa

12.10.2022

Mehiläinen on ehdolla yhdessä kahden muun finalistin kanssa ”Vuoden työnantajabrändi” -kategoriassa marraskuussa järjestettävässä Rekrygaalassa. Rekrygaala palkitsee vuosittain rekrytointialan parhaat teot ja tekijät.

Vuoden työnantajabrändi -palkinto myönnetään työnantajalle, joka on suunnitelmallisesti rakentanut työnantajabrändiään vetovoimaiseksi oikeissa kohderyhmissä. Palkinnon myöntämisessä painotetaan pitkäjänteistä ja strategista työnantajabrändityötä yksittäisten kampanjoiden sijasta.* Valinnan tekee laaja-alainen asiantuntijaraati.

- Olen ylpeä ehdokkuudestamme ja siitä, että hieno tekemisemme näkyy myös Mehiläisen ulkopuolella. Olemme tehneet pitkäjänteisesti työtä työnantajakuvan kehittämisessä periaatteella “olet sitä mitä teet”. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kehitämme ulkoista kuvaa aidoilla teoilla sisältäpäin. Kehitysalueina ovat olleet muun muassa esihenkilötyö, työhyvinvointi sekä tasa-arvoinen ja yhdenvertainen työelämä, sanoo ehdokkuudesta iloitseva Mehiläisen henkilöstöjohtaja Tatu Tulokas.

- Haluankin lämpimästi kiittää kaikkia mehiläisiä ja sidosryhmiämme luottamuksesta. Finaalipaikka Rekrygaalassa on erityisen merkittävä, sillä olemme onnistuneet työssämme samalla, kun olemme sekä orgaanisesti että yritysostojen kautta kasvattaneet voimakkaasti henkilöstömme määrää, Tulokas täydentää

- Rekrygaalan finaaliin on valittu kolme organisaatiota, jotka ovat kehittäneet työnantajamielikuvaansa pitkäjänteisesti ja tuloksekkaasti. Mehiläisessä teemme tätä työtä yhdessä työntekijöidemme kanssa. Finaalipaikkamme on jokaisen työntekijämme ansiota, sillä mikään ei tee työnantajabrändiämme samalla tavalla todeksi kuin mehiläiset – ihmiset, joilla on elämä tehtävänä, täydentää Reetta Rautkivi, Head of Employer Branding.

Työnantajakuvatyötä kehitetään Mehiläisessä laajan moniammatillisen tiimin voimin. Terveys- ja sosiaalipalveluiden edustajien sekä Tulokkaan ja Rautkiven lisäksi työryhmässä ovat mukana muun muassa viestintäpäällikkö Sanna Määttänen sekä henkilöstön kehitysjohtaja Anu Kolari.

Rekrygaalaa juhlitaan torstaina 3. marraskuuta Helsingissä Vanhalla Ylioppilastalolla. Palkinnot jaetaan viidessä eri kategoriassa: Vuoden rekrytointiteko, Paras rekrytointikampanja, Vuoden rekrytointialan kehittäjä, Vuoden rekrytoija sekä Vuoden työnantajabrändi. Rekrygaalan järjestää Duunitori Oy.*

*) Lähde: Rekrygaala 2022 


Uutinen julkaistu 12.10.2022