Mehiläinen pystytti Angry Birds -sairaalan Rovion järjestämässä Bird Day -tilaisuudessa – Pikkuvieraat innoissaan

Lapset hoitivat lintupotilaita Mehiläisen pystyttämässä Angry Birds –sairaalassa Rovion juhlissa 11.12. Kaapelitehtaalla Helsingissä.

Mehiläinen osallistui kutsuttuna yhteistyökumppanina Rovion järjestämään Bird Day -kutsuvierastilaisuuteen keskiviikkona 11.12. Tilaisuudessa juhlittiin 4-vuotiasta Angry Birds -pelihittiä lasten ympäröimänä. Kaapelitehdas täyttyi 1800 leikkimielisestä juhlijasta.

Mehiläisen tilaisuuteen rakennuttama Angry Birds -sairaala saavutti supersuosion juhlijoiden keskuudessa. Lapset jonottivat sankoin joukoin päästäkseen hoitamaan lintupotilaita. Pikkuvieraat ja vähän isommatkin nauttivat silmin nähden tilaisuudesta. Iloiset ilmeet lasten kasvoilla kertoivat, että lintujen hoitaminen oli mieleistä ja jännittävää puuhaa.

Angry Birds -sairaala mehiläinen- Lasten terveys ja hyvinvointi on meille Mehiläisessä tärkeää ja meillä työskennellään sen eteen päivittäin suurella sydämellä. Oli upeaa nähdä, kuinka lapset intoutuivat lääkärin ja hoitajan rooleistaan. Nyt he saivat hoitaa ja kertoa, kuinka Angry Birds -hahmot hoidetaan terveiksi. Meille oli suuri ilo olla mukana tapahtumassa, joka tuotti lapsille niin paljon hyvää mieltä, kertoo Mehiläisen markkinointipäällikkö Anna Pyörälä.

Mehiläisellä on pitkät perinteet ja laaja osaaminen lasten terveydenhuollosta. Lastentautien erikoislääkärimme sekä yleislääkärimme valtakunnallisesti hoitavat laajasti ja monipuolisesti pieniä potilaita.

Lisätiedot:

Anna Pyörälä, markkinointipäällikkö, Mehiläinen, p. 050 345 0950

Mehiläinen-konserni on tunnetuin ja arvostetuin yksityinen sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottaja Suomes-sa. Mehiläisen valtakunnallinen palveluverkosto tarjoaa monipuoliset sosiaali- ja terveyspalvelut yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Vuonna 1909 perustetussa Mehiläisessä työskentelee noin 6 000 ammattilaista. Mehiläinen-konsernin liikevaihto vuonna 2012 oli 256,4 miljoonaa euroa. Mehiläinen kuuluu pohjoismaiseen Ambea-konserniin, joka on yksi Euroopan suurimmista terveys- ja hoivapalveluiden tarjoajista. www.mehiläinen.fi


Uutinen julkaistu 17.12.2013