Mehiläinen panostaa laadun ja vaikuttavuuden kehittämiseen: Kaisla Joutsenniemi kehittämisylilääkäriksi

Mehiläisen ulko-ovi

Psykiatrian ja terveydenhuollon erikoislääkäri Kaisla Joutsenniemi on nimitetty Mehiläinen-konserniin 1.9.2017 alkaen kehittämisylilääkärin tehtävään. Joutsenniemi vastaa jatkossa muun muassa laadun ja vaikuttavuuden mittaamisesta Mehiläisessä. Lisäksi hän osallistuu digitaalisten palveluiden kehittämiseen.

Joutsenniemi siirtyy Mehiläiseen HUS:in palveluksesta, jossa hän on tehnyt pitkän uran kehitystehtävissä, muun muassa Apotti-hankkeessa. Sitä ennen Joutsenniemi on työskennellyt muun muassa lääkeyhtiö GlaxoSmithKlinessa sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksella. Lisäksi Joutsenniemi toimii tutkijana Helsingin yliopiston psykoosogenetiikan SUPER-hankkeessa. Hän elää aktiivista arkea viisihenkisen urheilevan perheen parissa.

- Aloitan työni Mehiläisessä innostunein mielin. Mehiläinen on merkittävä suunnannäyttäjä toimialalla ja on hienoa päästä mukaan kehittämään vaikuttavuuden arvioimista ja digitaalisia palveluja, toteaa Joutsenniemi.

- Olemme iloisia toivottaessamme Kaislan tervetulleeksi Mehiläiseen. Hänen taustassa yhdistyvät potilastyötä tekevän kliinikon, kehittäjän ja tutkijan roolit, mikä tarjoaa loistavan pohjan työlle palveluidemme laadun ja vaikuttavuuden edelleen kehittämiseksi. Samoin aiempi kokemus sekä yksityiseltä että julkiselta sektorilta on etu, toteaa Mehiläisen lääketieteellinen johtaja Jarmo Karpakka, jolle Joutsenniemi raportoi tehtävässään.


Uutinen julkaistu 7.9.2017