Mehiläinen Oy:n toimitusjohtaja jättää tehtävänsä

Mehiläisen pitkäaikainen toimitusjohtaja Matti Bergendahl on tänään jättänyt tehtävänsä.

- Haluan kiittää Matti Bergendahlia pitkäaikaisesta vahvasta johtamisesta ja sitoutumisesta Mehiläiseen. Sosiaali- ja terveyspalveluala on tällä hetkellä suurten muutosten keskellä. Mehiläinen tarvitsee uusia näkökulmia ja vahvaa uudenlaista johtajuutta pärjätäkseen yhtä vahvasti myös tulevaisuudessa. Näistä syistä olemme yhdessä Matti Bergendahlin kanssa päätyneet siihen, että nyt on oikea hetki etsiä Mehiläiselle uusi toimitusjohtaja, sanoo Mehiläisen hallituksen puheenjohtaja Mikael Lilius.

Vt. toimitusjohtajana toimii Työelämäpalveluiden liiketoimintajohtaja Ove Uljas oman toimensa ohella. Ove Uljas vastaa myös Mehiläisen Työelämäpalveluiden toiminnasta.

Lisätietoja:
Mikael Lilius, hallituksen puheenjohtaja, Mehiläinen Oy
Yhteydenotot ystävällisesti vaihteen kautta p. 010 414 0112 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min) / viestintä

Mehiläinen-konserni on tunnetuin ja arvostetuin yksityinen sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottaja Suomessa. Mehiläisen valtakunnallinen palveluverkosto tarjoaa monipuoliset sosiaali- ja terveyspalvelut yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Vuonna 1909 perustetussa Mehiläisessä työskentelee noin 6 200 ammattilaista. Mehiläinen-konsernin liikevaihto vuonna 2013 oli 268,5 miljoonaa euroa. Mehiläinen kuuluu pohjoismaiseen Ambea-konserniin, joka on yksi Euroopan suurimmista terveys- ja hoivapalveluiden tarjoajista. www.mehiläinen.fi


Uutinen julkaistu 22.9.2014