Mehiläinen Oy suosituin sosiaali- ja terveysalan työnantajista

Mehiläinen on arvioitu sosiaali- ja terveysalan suosituimmaksi työnantajaksi T-Median tutkimuksessa. Tutkimukseen osallistui 4167 sosiaali- ja terveysalan opiskelijaa sekä työelämässä olevaa ammattilaista. Tutkimuksessa arvioitiin 49 alan työnantajaa. T-Median tutkimus julkaistiin syyskuussa 2014.

Kiinnostus Mehiläistä kohtaan on kasvanut alan opiskelijoiden ja työelämässä olevien ammattilaisten keskuudessa selvästi. T-Median tutkimuksen mukaan joka kolmas vastaajista on kiinnostunut Mehiläisestä työnantajana (36% vastaajista, v. 2013 28%). Mehiläinen nousi suosituimmaksi työnantajaksi viime vuoden kolmannelta sijalta.

- On todella ilahduttavaa että Mehiläinen arvioidaan sosiaali- ja terveysalan suosituimmaksi ja kiinnostavimmaksi työnantajaksi, iloitsee Mehiläisen henkilöstöjohtaja Carita Rönnberg.

T-Median tutkimuksen mukaan sosiaali- ja terveysalasta kiinnostuneiden tärkeimpiä työpaikanvalintakriteerejä ovat muun muassa työpaikan hyvä ilmapiiri ja mahdollisuus tehdä merkityksellistä työtä.

- Ilokseni voin todeta, että Mehiläisen vuosittaisen ilmapiirikyselyn mukaan henkilöstömme arvioi ja arvostaa työilmapiirimme keskimääräisesti korkeammalle kuin muilla aloilla. Työhyvinvointi kokonaisuudessaan on meille ollut aina tärkeä kehittämisalue. Hyvä työilmapiiri välittyy luonnollisesti myös asiakkaille. Tästä olemme myös saaneet hyvää palautetta. Asiakaskokemuksemme arvioitiin juuri yksityisen terveydenhuoltoalan parhaaksi, kertoo Carita Rönnberg.

Lisätietoja:
Carita Rönnberg, Mehiläinen Oy, henkilöstöjohtaja, p. 050 411 6595

Mehiläinen-konserni on tunnetuin ja arvostetuin yksityinen sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottaja Suomessa. Mehiläisen valtakunnallinen palveluverkosto tarjoaa monipuoliset sosiaali- ja terveyspalvelut yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Vuonna 1909 perustetussa Mehiläisessä työskentelee noin 6 200 ammattilaista. Mehiläinen-konsernin liikevaihto vuonna 2013 oli 268,5 miljoonaa euroa. www.mehiläinen.fi


Uutinen julkaistu 15.10.2014