Mehiläinen Myyrmäki ja PuHu Juniorit ry ovat solmineet yhteistyösopimuksen terveyspalveluiden käytöstä

Mehiläinen Myyrmäki ja PuHu Juniorit ry ovat solmineet yhteistyösopimuksen terveyspalveluiden käytöstä 18.6.2013 alkaen. Sopimus mahdollistaa seuran jäsenille Mehiläisen Liikuntaklinikan laajan ammattilaisten verkoston taustatuen sekä kattavat yleis- ja erikoislääkäripalvelut.

PuHu Juniorit ry on vuonna 2008 perustettu Suomen kolmanneksi suurin koripalloseura, jonka toiminta sijoittuu pääosin Länsi- ja Keski-Vantaalle sekä Kannistoon. Kaudella 2013-2014 seurassa toimii 19 harjoittelevaa ryhmää junioreissa: kymmenen poika- ja yhdeksän tyttöjoukkuetta. Aikuisten kilpatoimintaan osallistuvia harjoitusryhmiä on kymmenen: neljä naisten ja kuusi miesten joukkuetta. Seurassa harjoittelee lisäksi kolme aikuisten harrasteryhmää. Erityisryhmiä on neljä: pyörätuolikoripallojoukkue ja kehitysvammaisille lapsille ja nuorille tarkoitetut Unified, Sisu sekä Sisu Juniorit -joukkueet. Seurassa toimii myös kuusi koripallokerhoa 3-4 -vuotiaille sekä 5-6 -vuotiaille.

Mehiläisen Liikuntaklinikalla on laaja asiantuntijoiden valtakunnallinen verkosto, jonka osaaminen on PuHu Juniorit ry:n hyödynnettävissä. Liikuntaklinikan moniammatillinen asiantuntijatiimi auttaa liikkuvia ja liikkumisesta kiinnostuneita ihmisiä hyvinvoivaan, terveelliseen ja tasapainoiseen harjoitteluun ja liikkumiseen. Mahdollisten loukkaantumisten sattuessa seuran jäsenille tarjotaan sujuva ja kokonaisvaltainen hoitoketju.

PuHu Juniorit ry:n uusi sopimuslääkäriasema sijaitsee kauppakeskus Iso-Myyrin vieressä osoitteessa Liesikuja 5, 3. kerros. Mehiläinen Myyrmäki tarjoaa kattavat yleis- ja erikoislääkäripalvelut. Seuran jäseniä hoitaa ammattitaitoinen Liikuntaklinikan henkilökunta.

Mehiläisen valtakunnallinen palveluverkosto tarjoaa monipuolisia palveluita yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Vuonna 1909 perustetussa Mehiläisessä työskentelee yli 6 000 ammattilaista. Mehiläinen Liikuntaklinikka on palvelukonsepti, joka tarjoaa apua sekä huipuille että harrastelijoille.

Lisätietoja:
Danny Jansson, toiminnanjohtaja, PuHu Juniorit Ry, danny.jansson@puhujuniorit.fi p. 046 810 3979
Ulla Nurmenniemi, yksikönjohtaja, Mehiläinen Oy, ulla.nurmenniemi@mehilainen.fi p. 0400 6580 26


Uutinen julkaistu 18.7.2013