Mehiläinen mukana ”Ihmisen kokoinen työ, Suomen mittainen tehtävä” -kampanjassa

”Ihmisen kokoinen työ, Suomen mittainen tehtävä” on ohjelma joustavamman työelämän puolesta. Mukana ohjelmassa ovat Mehiläisen lisäksi Varma, Manpower, AmCham Finland, Munuais- ja maksaliitto, Suomen Reumaliitto sekä Abbott. Ohjelman tavoitteena on löytää osatyökykyisille joustavia työmahdollisuuksia työelämässä sekä hyödyntää työpaikoilla olevia resursseja entistä paremmin.

”Ihmisen kokoinen työ” -ohjelma nostaa esille työkyvyn yksilöllisyyden. Tärkeintä ei ole sataprosenttinen työkyky vaan jokaisen työntekijän yksilöllisten resurssien hyödyntäminen. Myös osatyökykyisten työssäkäynti täytyy olla mahdollista. Ohjelmassa mukana olevat tahot haluavat luoda toimintamalleja ja työkaluja, joiden avulla työkykyä voidaan hyödyntää työntekijän yksilöllisten edellytysten mukaan.

Työssä jaksamisessa tarvitaan riittävästi terveyttä, kykyä ja halua. Mehiläisen Työelämäpalvelut tarjoaa tukea näillä kaikilla alueilla. Tavoitteena on työkyvyttömyyden vähentäminen työtä kehittämällä ja samalla suomalaisten työurien pidentäminen kansallisen haasteen mukaisesti. Olemalla mukana ”Ihmisen kokoinen työ” -kampanjassa voimme osaltamme työskennellä meitä kaikkia koskettavan haasteen eteen.

Lisätietoja ohjelmasta löytyy osoitteesta viestintätoimisto Myy Oy:n sivuilta. 


Uutinen julkaistu 19.6.2012