Mehiläinen laajentaa palvelutarjontaansa Lappeenrannassa - Lääkärikeskus Pilleri Mehiläiselle

Lappeenrantalainen Lääkärikeskus Pilleri Oy:n osakkaat ja Mehiläinen Oy ovat kesäkuussa 2011 allekirjoitetulla sopimuksella sopineet osakekaupasta. Pillerin koko osakekanta siirtyy Mehiläisen omistukseen loppuvuodesta 2011. Kaupan myötä Mehiläisen kattava palveluverkosto laajenee Etelä-Karjalaan.

Lääkärikeskus Pilleri on perustettu vuonna 1999 ja yhtiö toimii tällä hetkellä Lappeenrannan keskustassa. Pillerin palvelutarjonta kattaa yleis- ja erikoislääkäripalvelut, työterveyshuollon sekä laboratorio-, röntgen- ja fysioterapiapalvelut. Pillerin henkilökunta, 12 työntekijää, jatkavat omistajanvaihdoksen myötä vanhoina työntekijöinä Mehiläisessä. Ammatinharjoittajina työskentelevät lääkärit jatkavat vastaanottoaan Mehiläisessä.

”Väestörakenteensa, sijaintinsa ja kokonsa puolesta Lappeenranta on erinomainen lisä Mehiläisen valtakunnalliseen palveluverkostoon ja olemme innoissamme syntyneestä sopimuksesta. Pillerin ammattitaitoinen henkilöstö ja lääkärikunta ovat Mehiläiselle erittäin arvokas tuki toimintamme laajetessa Lappeenrannassa. Tulemme myös rekrytoimaan Lappeenrantaan lisää eri erikoisalojen vastaanottajia ja henkilökuntaa. Yksikönjohtajan rekrytointi on jo käynnistynyt”, kertoo Mehiläisen vt. toimitusjohtaja Kai Vesterinen.

”Mehiläisen toiminnan laajeneminen Lappeenrantaan mahdollistuu myös uudella tilaratkaisulla. Saamme keskeiseltä paikalta, Kauppakeskus Galleriasta, käyttöömme n. 700 m2 toimitilat, jotka remontoidaan tarpeisiimme syksyn aikana. Tilat valmistuvat marras-joulukuussa, jolloin myös Lääkärikeskus Pillerin toiminnot siirtyvät Gallerian tiloihin”, jatkaa vt. toimitusjohtaja Vesterinen.

”Olemme erittäin tyytyväisiä kumppanuuteemme Mehiläisen kanssa. Meillä on yhteinen näkemys tulevaisuuden suunnitelmista ja jaamme Mehiläisen arvomaailman. Uskon vahvasti, että Mehiläisen myötä Lappeenrantaan on rakentumassa asiakkaiden tarpeisiin entistä paremmin vastaava täyden palvelun lääkärikeskus”, sanoo toimitusjohtaja Olle Sipari Lääkärikeskus Pilleristä. Sipari jatkaa ammatinharjoittajalääkärinä Mehiläisessä.

Yksityis- ja yritysasiakkaita palveleva Mehiläinen Lappeenranta aloittaa toimintansa marras-joulukuussa.

Lisätietoja:

Mehiläinen Oy
Kai Vesterinen, vt. toimitusjohtaja, lääkärikeskuspalveluiden liiketoimintajohtaja p. 040 545 9259
Jaana Minkkinen, Etelä-Suomen aluejohtaja p. 050 521 0942

Lääkärikeskus Pilleri
Olle Sipari, toimitusjohtaja, p. 040 567 2543

Mehiläinen-konserni on tunnetuin ja arvostetuin yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalvelujen tuottaja Suomessa. Mehiläisen valtakunnallinen palveluverkosto tarjoaa monipuoliset sosiaali- ja terveyspalvelut yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Vuonna 1909 perustetussa Mehiläisessä on noin 2 000 työntekijää ja 1 900 ammatinharjoittajalääkäriä. Mehiläinen-konsernin liikevaihto vuonna 2010 oli 193 miljoonaa euroa. Mehiläinen kuuluu pohjoismaiseen Ambea-konserniin, joka on yksi Euroopan suurimmista sosiaali- ja terveyspalvelukonserneista.www.mehilainen.fi


Uutinen julkaistu 16.8.2011